Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrazliwe emaile do tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Witam panstwa chcialam poradzic sie w pewnej kwestii od lat zyje w "konflikcie"z tesciami (tesciowa) moj Maz nie utrzymuje z nimi kontaktu przec ciezkie dziecinstwo I to ze nigdy nie byli "z nami" w naszym zwiazku przez to czesto sie o to klocilam z mezem nasze malzenstwo bardzo ucierpialo przez to.Niestety ja po jakims czasie zaczelam obwiniac tesciowa o kazde zlo w naszym zwiazku.Mialam jej za zle ze wszystko zaczynajac od meza dziecistwa ze byla taka a nie inna dla niego skonczywszy na obwinianiu jej o nasze klopoty w malzenstwie.Nie mam z nia kontaktu osobistego wiec wysylalam jej nieprzyjemne emaile (za ktore pozniej przepraszalam)I tak w kolko..Jakis czas temu przyznalam jej sie w tych przeprosinach ze jestem chora na chorobe ddwubiegunowa.) Po jakims czasie po ogromnej klotni z jej synem znowu wyslalam jej emails piszac ze nigdy nie powinnam wchodzic w ta rodzine I po kilku dniach znowu przepraszalam za swoje zachowanie.jest mi strasznie przykro nie wiem jak z tym zyc nie chce tak krzywdzic co by byscie sobie pomysleli pytam sie przedewszystkim tesciowe jak by was ktos tak obrazal i przepraszal.Pytam sie bardzo powaznie.

Gość gość
Up