Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża przy tabletkach anty?

Polecane posty

Gość gość

Biore tabletki antykoncepcyjne juz 4 opakowanie na ulotce pisze , że przy pierwszych dniach brania tabletek anty moga wystapic mdłości, bóle głowy itp. U mnie nie było żadnych , ostatnio czyli jakoś od 3-4 tygodni mam bóle głowy ,mdłości wieczorem po zjedzeniu kolacji, po zażyciu tabletki antykoncepcyjnej i rano na dodatek strasznie wzdęty brzuch, czasem mnie pobolewa takie dziwne uczucie ciągnięcia, oprócz tabletek antykoncepcyjnych nie stosujemy z partnerem żadnego zabezpieczenia, nigdy nie mialam jeszcze takich objawów.. czy któraś miała też takie objawy . Wiem , że nikt z was nie jest tu lekarzem , żeby mi odpowiedzieć, chce sie dowiedzieć czy to może wina tabletek pora zmienić, czy może ciąża raczej wykluczam 2 tygodnie temu miałam okres. Prosze o odpowiedzi. Pilne!

Gość gość
a skad ty wiesz, ze nikt tu nie jest lekarzem? patrzysz ludziom po IP czy są w NIL? Słabe prowo :o

Gość gość
Po nie których komentarzach widać, kto komentuje

Gość gość
przy tabletkach anty nie ma okresu tylko krwawienie z odstawienia. Zrób test i wyjaśnij sprawę ciazy. A jeśli to nie ciąża to moze skutki uboczne anty.

Gość gość
a lekarz to nie człowiek i nie moze miec gorszego dnia?

Gość gość
Może mieć

Gość gość
no to nie gadaj glupot, ze po wypowiedziach widac, ze NIKT tu nim nie jest bo robisz durnia z siebie ;)