Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona Zbyluta

Moja teściowa

Polecane posty

Gość Żona Zbyluta

Moja teściowa ma owsiki i zostawia je wszędzie, gdzie przysiądzie. Na fotelach, kanapach i wersalce. Nie wiem, co robić. Czy wypada jej zaproponować, by siadała na rozścielonej gazecie? Myślicie, że się obrazi?

Gość gość
Zwariowałaś ? na gazecie ? Kup leki na owsicę i wytrujcie robale wszyscy w domu bo skoro jedna osoba je ma to mają wszyscy domownicy.

Gość Żona Zbyluta
Ona z nami nie mieszka tylko przychodzi z wizytą. Chyba nie nosi bielizny, bo w przeciwnym wypadku, tak by z niej nie wyłaziły. A nawet jeśli, to by zostawały w gaciach. My nie mamy robaków, ale psa wciąż muszę odrobaczać, bo boję się, że pies to złapie bardzo szybko :(

Gość gość
Nie wierzę !!! że te robale faktycznie z niej wyłażą gdy gdzieś siądzie !! One wyłażą tylko nocą i w cieple więc chyba coś innego widzisz na tych kanapach . Po za tym gdyby tak inwazyjnie z niej wyłaziły to juz by chyba żywcem ją zżarły . No i u niej w mieszkaniu podłoga musiała by być zaścielona tymi osobnikami grubą warstwą . Jeśłi ich tyle ma (jak piszesz ) i rzeczywiście je roznosi to wy wszyścy w domu też macie bo owsica jest bardzo zaraźliwa . Czy Ty na pewno wiesz jak wygląda owsik ?

Gość gość
Żona Zbyluta wczoraj Powiedz jasno że jesteś poy*****,owsiki jesli nawet wychodzą do gaci to tylko nocą kiedy ciało się rozgrzeje tumanie.Masz psiura w domu i to jego robale a chcesz dowalić teściowej brudasie.