Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepelnosprawna szuka do seksu

Polecane posty

Gość gość

Mam na imie Ewa mam 28 lat jestem niepelnosprawna nigdy tego nie robilam

Gość gość
Witaj, niewiem czy szukasz w odpowiednim miejscu, tu raczej sami zboczeńcy. Chyba nie miejsce dla dziewicy.... Seks jest czymś wspaniałym i podziwiam i popieram Twoje starania. Ale może spróbuj miłości czy przyjaźni i od tego do seksu. Pozdrawiam

Gość Bingo Bongo Fongo
Skoro posuwa się do takich ogłoszeń, to chyba już próbowała bardziej konwencjonalnych metod. Tak czy inaczej na pewno pomogłoby jakbyś napisała o sobie coś więcej Ewo. Kiedyś widziałem prześliczną dziewczynę na wózku inwalidzikim, pamiętam, że w myślach zacząłem się zastanawiać czy byłbym w stanie związać się z taką dziewczyną i wnioski nie były negatywne.

Gość gość
a jak wozek czy problemy z chodzeniem rekami czy co?

Gość gość
To jest prowo. Ale jest normalne że tak chłopak i dziewczyna niepełnosprawna ma również takie potrzeby. W takich przypadkach dokładnie jest opisane na ile jest ograniczone poruszanie.

Gość gość
Jeżdżę na wozku chodze trzymając sie scian

Gość gość
ja podpieralem sciany a nawet stawialem przed siebie krzeslo jak mialem klopot z noga ale sie wku.. i kupilem sobie kule lokciowe moze kiedys sie przydadza chociaz nie planuje ale wtedy nawet nogi nie moglem postawic jakby cos sie lamalo ale jest niby ok, co do wozka puk puk bede odpukiwal mam nadzieje ze tego niedoswiadcze bo jakbym sie zgodzil na operacje to tez mam 50/50 ale wole nie ryzykowac, a kobiety jak nie mam tak miec nie bede ...moze i lepiej ...chociaz tez bym chcial raz moze co jakis czas

Gość gość
A moze bys chciał twka jak ja ile masz lat

Gość gość
rok starszy, a skad jestes miejscowosc i wojewodztwo bo miejscowosci moze byc kilka takich samych

Gość gość
Boleslawiec dolnyslask

Gość gość
A ty tez jeszcxe tego nie robiles

Gość gość
Ja cie mogę zerżnąć dobrze... :>

Gość gość
to lady kawal drogi blisko 200km, musisz szukac dalej i miec nadzieje ze to bedzie ktos fer, tez zielony w tych sprawach

Gość gość
No kawałek ale 2-osoby niedoswiadczone moglo by byc fajnie a co bys chcial ztobic z kobieta

Gość gość
no delikatnie, zerknalem pkp i 4-5godz przesiadka dwie a i miec farta by pociag sie wyrobil czasowo

Gość gość
Mam owlosiona nigdy nie golilam a ty jak ego masz

Gość gość
Czy nie znajde tu nikogo

Gość 2krzys
Napisz coś o sobie, opisz się , wymagania...

Gość gość
Ewa 28 niepelnosprawna niska 152 chuda 49'kg blondynka niebieskie oczy okulary

Gość 2krzys
I czego oczekujesz? Tylko relacji czysto seksualnej?

Gość gość
Podaj meil popiszemy

Gość 2krzys
2krzys2017 @ gmail.com

Gość gość
49kg to nie jest chuda przy tym wzroście

Gość gość
mozliwe ze gdzieniegdzie powinny byc kropki przecinki sory, nie bede c***isal ze sa faceci i faceci bo to wiadome, ja bylem z toba szczery jesli chodzi o odleglosc intencje a kto inny widzi tylko jakas latwa ktorej sie zycie nie udalo i tylko twoja sprawa czy mu dasz on bedzie zadowolony bo zaliczyl, mi tez zycie sie nie udalo w szkole to jakos wiecej ruchu jakos sie trzymalem a jak rozsiadlem sie na krzesle i w fotelu to brak ruchu nagly wysilek co jakis czas zrobilo swoje, co ci moge dobrego radzic ja zapoznawalem dziewczyny na gg nk bo fb ciezko szukac nie ma jakiejs wyszukiwarki i pisalem z roznymi budowami ciala noi spotykalem sie z nimi az raz kwiatek spacer kawiarnia spacer odprowadzenie bylo jak na gg nk fajnie sie rozmawialo ale niektore w tym tez te duze ze one sa jakimis modelkami tak same sie uwazaja wiekszosc mijam no dalej sama juz humor sie poprawia bo mysli ze taki ideal z niej innym z kolei kariera przewyzsza znajomosc dwie sie pchaly do stolicy a skonczyly i dalej wg mnie tak bedzie jako sprzataczka i mikro sklep aa.. bym zapomnial niektore z nich i pozostale o ktorych ci dalej napisze moze jakies ladne (chociaz ja na to nie patrze bo dalej) no ale w srodku puste co mi po opakowaniu jak one nic w sobie nie maja, takze czasem zawieszam szukanie polowki bo co siedziec samemu w domu nie miec do kogo geby otowrzyc to tez nieciekawe, no a by po prostu miec nowych znajomych w plci kobiety to co z tego ze mam jak to tylko dorazne gadki a u mnie nic praktycznie ciekawego bo sam, jak widzisz troche popisalem jak to bylo ze mna takze nie patrz ze jestes gorsza przez ta niepelnosprawnosc i nie podejmuj radykalnych krokow ze masz pod gorke i zeby cie ktos bzyknal bo jak masz takie podejscie by ktos to z toba zrobil to pomysl co powie twoj przyszly ze bylas taka desperatka

Gość 2krzys
I zamilklaś

Gość gość
Nie szukam takiego ktory chce tylko mnie bzykbac

Gość gość
no i tego sie trzymaj

Gość 2krzys
A więc Ewo , to Ty założyłaś ten wątek, wczoraj szukalaś do seksu, po drugie nic o mnie nie wiesz i nie dałaś mi nic o sobie powiedzieć. Pozdrawiam