Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najfajniejszym województwem w Polsce jest wojewodztwo Opolskie

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze dlatego że województwo opolskie jest najmniejsze w Polsce czyli jest kompaktowe Opole jest w centrum województwa Opolskiego a ja mieszkam na peryferiach województwa Opolskiego 3 km od województwa Wielkopolskiego i żeby dojechać do Opola muszę przejechać pół województwa czyli 60 km i autem to zajmuje niecałą godzinę :) i z Opola na drugi przeciwległy kraniec Opolszczyzny jest też 60 km czyli godzina drogi i w dwie godziny będę na drugim końcu województwa

Gość gość
W województwie Wielkopolskim jestem często bo mam tam 3 km i byłem też w Poznaniu i Poznań jest w centrum Wielkopolski i do poznania od początku Wielkopolskiego województwa jest 210 km czyli dwa razy więcej niż długość całego województwa Opolskiego z jednego końca województwa Opolskiego na drugi bo to 120 km

Gość gość
Wojewodztwo Opolskie nie jest najbiedniejszym województwem w Polsce jak wiele osób sądzi Województwo opolskie jest średnio zamożne połowa z 16 województw jest bogatsza od województwa Opolskiego a połowa biedniejsza

Gość gość
Biedniejsze województwa od Opolskiego to lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie i zachodniopomorskie Opolszczyzna jest w środku stawki a druga połowa województw jest bogatsza :)

Gość gość
Co o tym sądzicie?

Gość gość
:D

Gość gość
:D:) :)

Gość Druga universum
:D