Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie są chorzy psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Czuje się jak w zamkniętym labiryncie bez wyjścia..gdzie nie spojrze tam dziwolągi, po prostu chorzy z nienormalnymi wartościami, wszyscy sztuczni i na pokaz , wejdą każdemu w d**e gdzie mają z tego korzyść w innym wypadku leją ciepłym moczem albo szukają kozła ofiarnego żeby mieć komu obrobic tyłek . ..jwstem 25letnia dziewczyna wykształcona szczęśliwa w związku od 8lat ale im starsza jestem tym więcej rzeczy dostrzegam i przeraża mnie to, Nie wiem czy tak zawsze było czy teraz takie czasy ...nawet nie wiedziałabym od czego zacząć żeby móc to faktycznie opisac... faceci jak psy zaczepni na ulicy wzrokiem mógliby zjeść ( jest to obrzydliwe normalnie gwałt bezdotykowy) baby rozchwiane emocjonalnie, kasa kasa i prestiż instagramy zdjęcia ubranka... ewentualnie młode panny z dzieciakami w związku z jakimś patusem kreujące się na super matki , co jest do cholery ? Jezu ...niech będzie życie po śmierci...to piękniejsze to normalniejsze błagam

Gość gość
Dodam jeszcze że w tym świecie liczy się sex kasa poważnie w środowisku.... chyba pójdę naprawdę do jakiejś oazy czy coś w tym stylu , choć lubię imprezy , napić się powyglupiac to jednak nawet jak na mnie większość zachować teraz jest dla mnie szokujaca...znęcają się nad zwierzętami, pracując za granicą spotkałam się z ogromem polskiej patologii, dziewczyny agresywne co to nie one , faceci cpuny i pijaki, brudni często uciekający przed alimentami i innymi tego typu rzeczami ... wielu młodych których tam poznałam mieli schizofrenie ( Pewnie przez cpanie) , wielu z nich nie miało nawet zębów ą mieli po 20-23lata no szok normalnie . ..a najgorsza patologia to z Radomia i Śląsk...cos strasznego zabrze również

Gość gość
Haha radom

Gość gość
ale zdajesz sobie sprawę, że tak naprawdę to ty jesteś chora psychicznie, czy myślisz że jesteś zdrowa?

Gość gość
00:17 bo skoro twierdzi się że większość zachowań typu cpanie i krzywdzenie zwierząt jest nienormalne to znaczy że ze mną jest coś nie tak ? Idąc twoim tokiem rozumowania Ty mi zarzucasz że ze mną jest coś nie tak (bez podstaw) to na bank ty masz również coś z głową:) ps. Zawsze ktoś się p**********i, nigdy nie watpilam w to że na świecie jest garstka porządnych ludzi w porownaniu z tym szambem który teraz mamy. :)

Gość gość
Zwykły belkot trolla.

Gość gość
Radom to stan umysłu:D hahaha poza tym trafna obserwacja wojna musi być czy to koniec świata

Gość gość
Oho autorko chyba urazilas młode kobitki które z byle kim dzieciaka strzeliły bez szkoły , tu nie pogadasz to kafeteria zasypana gownem a większość to nieudacznicy

Gość gość
Ciesz sie z tego co masz i nie narzekaj. Przyjaciol sama sobie wybierasz, zadawaj sie z ludzmi ktorzy ci odpowiadaja, a reszte mozesz olac.

Gość gość
00.23 czyli sama jestes nieudacznica skoro tu przesiadujesz? gratuluje ,,poziomu´´. Moze z wami samymi jest cos nie tak, a z innych sie smiejecie???! Zawsze warto zaczac od siebie. Sama widze wiele zla na swiecie, ale choroba psychiczna do powazna rzecz i nie nalezy sie z tego wysmiewac. Choroba psychiczna i patologia ktora istnieje na swiecie to 2 rone rzeczy. Zastanowcie sie na drugi raz jak bedziecie wypisywac takie glupoty. Na choroby psychiczne cierpi wielu ludzi i nie nalezy sie z tego wysmiewac.

Gość gość
00:25 wiem o tym że jak sobie pościele tak się wyspie,ale wydaje mi się że taka obojętność ludzi kiedyś doprowadzi do tragedii sama pomysł..powiedzmy że teraz mam dziecko które idzie do podstawówki tam już jest straszna patologia ( mama chłopaka pracuje w szkole czasem nie wierzę własnym uszom co one wyprawiają) my nie do końca mamy wpływ na nasze dzieci jednak większość swojego życia one spędzają wśród rowiesnikow, poza tym nie mam znieczulicy i patrząc na np jak ostatnio chlopaczka w okularkach widać że z porażeniem jakimś który był popychany na przystanku nie mogłam stać obojętnie gdzie wszyscy tak właśnie postapili, te gnoje opluli mu cała kurtkę a sami widać poubierani jak celebryci bo mamusia pewnie zadbala o wizerunek a w domu tak naprawdę bida z nędzą, druga sprawa co rusz nie spojrze to artykul o zakatowanym psie itp ... na ulicach przewijają mi się ludzie różni ale jednak Ci starsi maja na twarzach jakaś mądrość mówię o tych w przedziale wiekowym 60-80lat a już te 40-stki porąbane są krzykliwe przy kasach jakieś takie nerwowe i widać też że nieszczęśliwe nie generalizuje tylko co raz więcej tego widzę

Gość gość
Pustota u ludzi, jak u autorki tego watku mnie zdumiewa. Pamietaj, ze czlowiek widzi ciernie u innych, a sam nie dostrzega belki w swoim oku, moze lda innych to ty jestes ,,patologia´´ i tez cie maja za falszywa, interesowna osobe. I maja takie same zdanie o Tobie jak ty o nich, lecz jestes zbyt zaslepiona by to zauwazyc?

Gość gość
00:33 gratuluje poziomu! szkoda, ze tak sie wysmiewacie z autorka z innych, a kultury Cie juz mamusia nie nauczyla? phi :)

Gość gość
Dobra nie trzeba się kłócić może faktycznie użyłam tego stwierdzenia bez przemyślenia że choroba psychiczną może to być nawet depresja i nie ma w tym nic dziwnego . Bardziej chodziło mi o to że tak wyglądają i zachowują się ludzie jak maszyny zaprogramowane bez uczuć emocji pozytywnych tylko ciągle szukają problemu, zaczepki, pieniędzy, narkotyków, pochwał na facebooku od obcych ludzi itp. Ale ok to są tylko moje przemyślenia, przeziębiona jestem miałam dosyć ciężkie ostatnie dni jakoś za dużo rozmyslalam i ot powstał ten temat.

Gość gość
00:33 dalas sobie sama swiadectwo, to wlasnie patologia przeklina i nie potrafi zapanowac nad slownictwem :) Dla mnie patologie reprezentuja wlasnie miedzy innymi takie osoby jak wy: przeklinajace, oceniajace innych z gory. Pamietajcie, ze wy tez jestscie czescia tego spoleczenstwa. Zawsze najlatwiej zwalic wine na innych. Ale moze dojrzejecie kiedys i zrozumiecie.

Gość gość
a sama co robisz w tym temacie ? też szukasz problemu i zaczepki, więc czym się różnisz ? :o

Gość gość
to ja z 00:38 Chodzi o to, ze kazdy czlowiek rowniez Ci ktorych oceniacie mysli sobie : co za patologia na tym swiecie wskazujac palcem na innych. A tym samym czlwoiek zapomina, ze to on sam daje przyklad innym i tez jest czescia tego swiata. O to mi chodzi. Kazdy widzi czubek swojego nosa, a sprawa jest niestety troche bardziej skomplikowana. Nie wiem czy rozumiecie o co mim chodzi, ale warto sie nad tym zastanowic :)

Gość gość
00:39 ponioslo mnie troche, bo nie lubie kiedy ktos sie wywyzsza i wrzuca wszystkich ludzi do jednego wora, ale post wyzej wyjasnilam o co mi chodzilo.

Gość gość
00:34 mam wrażenie że piszesz tylko Ty jedna te wszystkie chamskie komentarze ale ok odpowiem ci. Nie jest to temat o mnie a o moich obserwacjach, jeśli ludzie mieliby mnie za patologie to patologia by do mnie pukała a tak się składa że od lat mam to samo towarzystwo, które jest wyksztalcone na poziomie takim o którym ty możesz tylko pomarzyć. Ja jestem duszą wrażliwa więc mnie razi kiedy są zwierzęta katowane, dzieci rozpieszczone i bezkarne we wszystkim co robią (Bo są TYLKO albo i AŻ dziećmi) że jest dużo ćpunow pijakow złodziejstwa itp więc nie nakręcaj mi tu makaronu na uszy żebym to ja się łaskawie zastanowiła nad sobą czy np ktoś nie ma mnie za patologie bo niby z jakiej racji miałby mnie za taka uważać ? Jedyne co usłyszałam złego pod swoim adresem w ŻYCIU to to że jestem ksieznika oderwana od życia tylko dlatego że ta osoba jest biedna jak mysz kościelna (na własne życzenie) a ja na wszystko co mam ciężko pracowałam tyle w temacie , Nie będę się z tobą pustaku więcej konfrontowac bo widać że jesteś z patologii i to jest twój kompleks . Usuwam temat z mojej karty :) współczuję tobie i takim jak ty ...istne piekło macie . Ps mam nadzieję że jak ktoś Ci w ryj przyłoży publicznie to nikt ci nie pomoże, może wtedy się czegoś nauczysz bo póki co umiesz tylko kłapać dziobem bezsensownie.

Gość gość
Wbrew pozorom cały czas kierują nami pierwotne instynkty czyli chęć przetrwania, zmieniają się tylko metody w zależności od warunkow. Za czasów jaskiniowych liczyła się szybkość i zwinnosc, dziś krzykliwosc, charyzma itd. ale cel jest zawsze jeden, przetrwac w dżungli.

Gość gość
a ty najbardziej autorko....

Gość gość
00:45 I wyszlo szydlo z wora, jaka z Ciebi patologia, z ktorej sama sie nasmiewasz! Przykro mi to stwierdzic, ale na podstawie twojego ostatniego wpisu wyszlas na pustego, zapatrzonego w siebie narcyza. Twoja ,, klasa´´ wyszla po zyczeniu komus by dostal w ryj. Ksiezniczko zapatrzona w siebie, oby karma nie wrocila do Ciebie i obys sama nie dostala w ryj za swoje zarozumialstwo. Takiego napuszonoego babsztyla jeszcze w zyciu nie spotkalam. Szkoda mi tlyko twojego chlopaka, ktory tyle z Toba wytrzymal. Zal i wiesz co to ty jestes o wiele wieksza patologia niz ta ktora opisalas. Jeszcze cos dodam, dla mnie takie zapatrzony w siebie osoby jak ty to najwieksza patologia :) Bez odbioru.

Gość gość
A ja nie lubię jak ktoś bez rozmowy od razu zarzuca komuś że sie wywyższa (jeszcze bezpodstawnie ) musisz być nieziemsko samotna bo nie wiem kto by wytrzymał z osobą której nic nie można powiedzieć bo ona już sobie coś uroi np . Koleżanka ma trochę więcej w życiu to ty pewnie uważasz że się wywyższa bo wysiada właśnie z nowego auta idąc z tobą na spotkanie ? Kurde a ktoś kiedyś mi powiedział że plebsu nigdy nie łączy się z ludźmi z wyzszymi aspiracjami, wtedy się oburzylam bo co to znaczy że dzieli się na takie kategorie ludzi...dzis to zrozumiałam . Nie warto wam pomagać, niczego zmieniać bo będzie zaraz że sie wywyzszam a tak naprawdę patologia zawsze będzie patologia i dla mnie są to ludzie chorzy psychicznie tak dokładnie dobrze zrozumiałaś Chorzy Psychicznie.

Gość gość
ale to ty autorko wrzucasz tu wszystkich do jednego wora i obrażasz nas że jesteśmy chorzy psychicznie :o

Gość gość
Jeszcze Cie zycie niezle kopnie w d**e ksiezniczko. Zycze Ci by do tego czasu nabrala grubej skory. Pamietaj kazde zyczenie wypowiedziane innym wraca z wielokrotna sila.

Gość gość
00:49 haha co prawda boli tępa strzało ? Ktoś Ci napisał prawdę a ty już warczysz? Widzisz ze mną nikt nie musi wytrzymywac ze mną się jest albo nie, zapewne ty masz do wszystkich takie podejście ze z tobą można tylko wytrzymac. Jakbyś trafiła na mnie w pracy od razu bym wiedziała jaka z ciebie patologia . Najpierw bez przemyślen pouczasz wszystkich i piszesz same negatywne komentarze ( chora na umyśle) a jak napisałam że nie trzeba się kłócić to ty od razu zmiana o 180stopni. Idź się leczyć , tobie to chyba nikt w życiu prawdy w oczy nie powiedział bo byś zaraz zakrzyczala każdego i zwyzywala. Już ci ktoś wyżej napisał.

Gość gość
00:50 A zdziwie cie ale sama mam wiele, moze nawet wiecej od Ciebie i nie mam kompleksow na tym punkcie :) A nazywanie innych chorymi psychicznie nie jest wywyzszaniem sie? I nie czuje sie osobiscie urazona, bo sama jestem wyksztalcona, pochodze z dobrej rodziny. Ale nigdy nie bede tolerowac ludzi ktorzy stawiaja sie ponad innymi, a autorka jak by sie wczytac w jej posty to robi: ,,jaka to ona szkole nie skonczyla, jaka to ona nie wrazliwa, a w szyscy inni zli i nie dobrzy´´ To nie jest wywyzszanie sie???:) Tez robie wiele dla innych, ale rozpisuje sie o tym na forum. Sluchajcie nie jestescie ksiezniczkami i swiat nie kreci sie wokol was, naprawde. Radze to zrozumiec, lepiej wczesniej niz pozniej:)

Gość gość
Przede wszystkim lali pomyliła się patologia z chorobami psychicznymi. Do tego leczy kompleksy wmawiając sobie, że cały świat jest zły, a ona jedna widzi mądrość ludzi starszych i aż marzy o życiu po śmierci bo to obecne jest beznadziejne. Od wieków pełno było takich myślicieli (z zasady z chorobami psychicznymi właśnie, a przynajmniej alkocholików) którzy czuli się ponad ten cały brzydki swiat i chcieli wrócić do tego jak było kiedyś. czyli do czego? Ogólnopojętnej biedy i podejrzliwości (o chamstwie nie mówiąc) panującej za PRL'u? Może o prywatkach z wódką? Jak albo się ukradło tej szynki albo zęby w scianę? Okrucieństwa dwóch wojen światowych? Może do syfu i podziału klas epoki wiktoriańskiej? Lecimy dalej w przszłość i głodujących chłopów jak madame pompadour pudrowała sobie nosek. Może porozmawiajmy o ewolucji prostytucji w Europie? O tym, że kochanka króla to była oficjalna pozycja na dworach (łącznie z wypłatą)? Kiedyś było lepiej! Starsi ludzie mają "mądrość" na twarzy bo przeżyli syf o jakim nam się nawet nie śniło, to się zmęczenie nazywa.

Gość gość
I owszem życzę ci abyś dostała w ryj i żeby NIKT absolutnie NIKT nie zareagował, takie siksy trzeba na starcie prostować bo potem się mnoży. A po co pasożyty hodować ? Już mamy ich za dużo a ty jesteś jednym z nich. Widzisz ja kulturę mam dla ludzi którzy na to zasługuja ą Maryja nie jestem żeby mi byle gowno pluło w twarz a ja jeszcze powinnam ci podziękować . Jesteś mega zakomlesiona nie weszłas w dyskusję bez powodu . Przykro mi że miałaś masz i będziesz mieć tak beznadziejne życie . Ale widzisz jak to wyżej napisałam...jak sobie poscielisz tak się wyspisz. A teraz dawaj wal od księżniczek bo ci pdosunelam największą obrazę w moim kierunku :) wiesz..wole być jednak księżniczka niż brudną..... także do dzieła podszywaj się i pisz śmiało wyżyj się psycholu

Gość gość
00:53 tak pisze negatywne komentarze, bo sa one prawda. Boli?? Bo widocznie cos jest na rzeczy. :) :) :) Ton bede miala jaki chce, nie zaleznie od tego czy Ci sie to podoba czy nie ksiezniczko od 7 bolesci ;) Krytyka boli, wiem. A psychiczna to jestes ty, poczytaj swoje wypowiedzi to zrozumiesz :)