Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie są chorzy psychicznie

Polecane posty

Gość gość
Alkoholik jak już analfabetko wszyscy tu jesteście widzę wykształceni:D

Gość gość
00:59 haha jaka krytynka, czemu masz mnie za brudna? i co to wogole za poziom???????? Waszym matkom musi byc wstyd za was. Poniwaz brak wam argumentow posuwacie sie do obelg i obrazania. Brudno to jestes Ty od srodka, masz w sercu zgnilizne i nic wiecej. Zal mi Ciebie ide spac. Zycze Ci bys sie kiedys ogarnela, i aby wszystko to czego mi zyczysz Tobie samej sie spelnilo. A przedewszystkim zycze rozumu i odrobiny pokory.

Gość gość
oj masz rację, błąd zrobiłam, a ty zareagowałaś jak zrównoważona emocjonalnie osoba ;) Chyba cię ta "lala" ubodła? Czy chodzi o to, że zdrowe psychicznie osoby nie marzą o życiu po śmierci bo ktoś kogo widziały, ale nie znają nie zachowuje się tak jakby one tego chciały?

Gość gość
Autorka to psychol jakich malo :)

Gość gość
Patologia hahaha wali tylko księzniczkami. Poziom tej dyskusji to dno. Ja w swoim życiu mam się dobrze po prostu szkoda mi się zrobiło takich jak ty ot wielka mi histeria:) ale w sumie teraz jeszcze bardziej kocham to co mam bo nie muszę się otaczać takimi głupimi ludźmi jak ty:) księżniczką mogę być powtarzam ( Nie wiem czy rozumiesz to pojęcie w tym wypadku ) ale jest ono jak miód na moje serce.

Gość gość
01.05 histeryczka to jestes ty pustaku. Ja spokojnie odpowiadam, a Cie widze jak od srodka roznosi, ze prawde pisze. : ) :) :)

Gość gość
Patolgia to jest ta osoba która zaatakowała autorke masakra

Gość gość
Chciała udawać wyniosłą i opanowaną, a jeden komentarz wyprowadził ją z równowagi. Może ten jej cały ból egzystencjalny to nic innego jak zwykła projekcja. Inni mają się dobrze, to ona ma rozkimy o umieraniu, do tego mania prześladowcza (tak, niunia, każdy cię gwałci wzrokiem). Nie ma to jak rozpaczać bo ludzie mają konta na intagramie. I jeszcze narzeka na "rozchwiane emocjonalnie baby" - przyganiał kocioł :D

Gość gość
Dobra pobawilam sie z Toba autorka i ide spac. Niezle dalas sie wyprowadzic z rownowagi. :) :) :) Moze cos wyniesiesz z tego ;)

Gość gość
Haha ty chyba śnisz dziewczyno ? Mnie ma coś od środka ? W ogóle znasz to uczucie ? Opisz je bo aż mnie zaintygowalas :)

Gość gość
Autorka sama siebie teraz broni? Jej nie trzeba atakować, jak o 1 w nocy zakładasz tematy robiąc najazd na wszystkich młodych ludzi, z siebie robisz madonnę, a na końcu przyznajesz, że masz jakieś dziwne zaburzenia to musisz się liczyć (oczywiście nie dosłownie, to wynika z kontekstu), że ktoś się będzie z tego nabijał.

Gość gość
Dobrze wiem że spać to ty nie pójdziesz tylko będziesz jeszcze czekać aż coś ci łaskawie odpisze :) od kilku komentarzy piszesz że idziesz spać masz z tym problem ? Może ktoś z twojej rodziny ci kogoś poleci ( w końcu co w rodzinie to nie zginie) :D ? Mam nadzieje ze nie siadlam ci aż za na psychice ponoć każdy psychol musi doznać szoku ale może ja przesadziłam?

Gość gość
01:08 dokladnie :)

Gość gość
No bo ludzie są chorzy psychicznie. Ale tak długo jak oczekujesz, żeby było inaczej, jesteś ich ofiarą. Jedynie w samotności można się spotkać z sobą i z prawdą.

Gość gość
Swoją drogą tyle komentarzy z twojej strony pod rząd ? Jakby tak spojrzeć z czystego punktu psychologicznego to wygląda tak jakbyś dostała słowotoku:) :D nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie :D

Gość gość
sam fakt, że twój temat "dotknął" tak wiele osób osobiście świadczy, że ludzie są szaleni. Trafiłaś w czuły punkt.

Gość gość
Ty pierwsza pisalas, ze usuwasz temat i nie bedziesz sie tu udzielac. Nie dosc, ze psycholka, to jeszcze ma klopoty z pamiecia ;) Zostalam jeszcze troche, bo mnie intryguje to jak latwo mozna Toba manipulowac. Ale nie bede sie juz nad Toba pastwic ;)

Gość gość
1:11 zgadza się dokładnie. Aczkolwiek oprócz samotności są jeszcze bliscy których w 100%rozumiesz i nie oszukujmy się ale ludzie z problemami np alkoholizmem ciągnie do ludzi tego samego pokroju aż przykro patrzeć . Autorka

Gość gość
1:13 dzięki;) w sumie nie miałam zamiaru takiego jednak sądziłam że jest trochę normalnych i w sumie jak tak patrzę to chyba jednak jest ich więcej bo śmiem twierdzić że ta baba co mnie atakuje pisze te wszystkie obelgi w moja stronę . Tacy ludzie w życiu na co dzień są bardzo bezbronni wbrew pozorom

Gość gość
1.14 autorka najpierw zlozeczy gdy usluszy prawde na swoj teraz i teraz niby znowu dama. Kazdy zdazyl zobaczyc jaka naprawde jestes :) A wracajac do tematu swiat jest pokrecony i zawsze byl. Z jednej strony alkoholizm, narkotyki, z drugiej strony ludzie majacy sie za kogos lepszego dlatego, ze maja pieniadze ( i nie nie zazdroszcze, co sama pienaidze mam), dalej sa ludzie ktorzy potrafia siebie samych cale zycie oszukiwac i zyc w klamstwie. Patologia ma wiele obliczy. Wazne by miec kogos dla kogo warto zyc i miec cel w zyciu. Swiata nie zmienimy, mozemy zmienic tylko siebie.

Gość gość
1:13 nawet zwróć proszę uwagę . Moje stwierdzenie że faceci większości oczywiście wiadomo że nie pisze tego o wszystkich a o tych którzy można powiedzieć "bujaja " się po świecie i szukają przygód mają taką dziwna przypadłość zaczepnie prowokować kobiety coś takiego we wzroku mają jakby mieli je zaraz "wziąć i wiadomo co" tego jest co raz więcej, A ta chora na głowę baba już sobie ubzdurala albo jest zwyczajnie zazdrosna bo już nie wiem jak to ująć że pewnie mam siebie za siódmy cud świata, gdzie nie napisałam tego że na mnie tak patrzą tylko ogólnie . No bez jaj :D przecież to śmieszne jest ...poza tym z początku grzecznie odpisać jej to od razu zmiana o 180stopni ale jak ktoś jej tupnie nogą to wpada w obłęd na taką trafić dla faceta to przesrane. Jestem w 100%pewna że jest sama albo z patusem. Innej opcji nie ma.

Gość gość
1:13 dziękioczko.gif w sumie nie miałam zamiaru takiego jednak sądziłam że jest trochę normalnych i w sumie jak tak patrzę to chyba jednak jest ich więcej bo śmiem twierdzić że ta baba co mnie atakuje pisze te wszystkie obelgi w moja stronę . Tacy ludzie w życiu na co dzień są bardzo bezbronni wbrew pozorom x Autorko chyba Ci sie cos pomylilo, to ja jestem autorka tego komentarza o ktorym wspomnialas i byl on skierowany do Ciebie. Pisalas ze usuniec temat, a go nie usunelas :) Niestety wiekszosc uwaza Cie tu za psycholke. Ale szczerze to nawaet zaczynam Cie lubic :p bo mi Cie troche szkoda.

Gość gość
osoba, która lubi wypić, umówi się na drinka z drugą osobą, która te drinki lubi. Łączą nas te same upodobania. Osoba która lubi awantury, poszuka osoby, która podtrzymuje z nią ogień silnych emocji. Itd itp Pomimo tej całej otoczki szaleństwa i zagubienia w której my ludzie tkwimy nauczyłam sie dostrzegać w ludziach pewną niewinność i nawet już nie staram sie ich zmieniać. Ale wycofuję sie gdy jest coś dla mnie krzywdzące.

Gość gość
1:19 no i ok świata zmienić się nie da ale czy ja tu pisałam o tym że chce zmieniać świat ? Czy człowiek z drugim nie może normalnie pogadać o jakiś swoich przemyśleniach ? Naprawdę aż tak cie to boli ? Uważam że jesteś czepliwa i szukalas zwyczajnie zaczepki. Ja jestem osobą wrażliwa ale też normalna napisałam że lubię się powyglupiac poimpezowac i przeklnąc też umiem ą już na pewno nie pozwolę sobie żeby ktoś mi ublizal i przytyki krzywe robił . Analizujesz wszystko tak jakbyś chciała w każdym temacie mieć coś do powiedzenia ą czasem lepiej się zamknąć niż klepać na prawo i lewo

Gość gość
1:22 chyba tobie się coś pomyliło albo nie jesteś zbyt spostrzegawcza ale o tej samej porze ktoś napisał komentarz kierując go do mnie że nie bez powodu jest taki odzew że trafiłam w czuły punkt i jest widocznie wielu szaleńcow.

Gość gość
Jest jeszcze takie powiedzenie: punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :) O normalnych ludzi w dzisiejszym swiecie rzeczywiscie ciezko, czy autorka jest normalna ciezko ocenic.

Gość gość
komicznie to wygląda kiedy osoby stworzone z myśli, kłócą się z innymi osobami stworzonymi z myśli. Bronicie i atakujecie coś czego nie ma.

Gość gość
Mniejsza z tym. Dobrze wiesz że z początku zakładając ten temat nie miałam w zamiarze nikogo urazić ty zaskoczyłaś nietylko na mnie ale na kogoś tam jeszcze, zwyzywalas tego kogoś od patologii w tym do tego wora wrzucilas mnie bez powodu , Więc nie dziw mi się że odpisałam również mało przyjemnie i akurat nadal cie nie obrazalam i wiadome jest że nie życzę nikomu jeszcze kogo nie znam obicia mordy ale kiedy ty na moja wrażliwość na przemoc innych nazywasz patologią to ja uznalam że może ty powinnaś po prostu od kogoś wyłapac żeby NIKT nie reagowal i ci nie pomógł . Bo to było moje główne założenie w temacie czyli ludzka obojętnosc, chore wartości itp.

Gość gość
01:28 no tak, ja napisałam obydwa komentarze ;)

Gość gość
1:29 może i ciężko ocenić szczególnie po tym co tu się wyrabia ale napisałam wcześniej że jestem podziebiona i z braku laku jak nie ma takich sytuacji w moim codzienny życiu uznalam to za wyzwanie,ale nie oszukujmy się, nigdy nie wyjdziemy na tych normalnych klócąc się z kimś jeszcze o takie bezsensowne rzeczy, Ja tu dzisiaj zabijam bezsennosc w sumie:D