Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi.

Polecane posty

Gość gość

Gdy ktoś jest w dołku, potrzebuje pomocy to zawsze staram się pomóc, pocieszyć. Sumienie nie pozwala mi przejść obojętnie obok cudzej krzywdy. Teraz mam zmartwienie, nikomu nie mówiłam bo nie chciałam nikogo obarczać moimi problemami ale nie dałam rady tego udźwignąć i zwierzyłam się bliskim i znajomym. Usłyszałam tylko że będzie dobrze i dalej wszyscy mówią tylko o sobie. Jakby nie było tematu:-( a nie chodzi o głupotę tylko o to że mam guza do wycięcia. Najprawdopodobniej łagodny ale mimo wszystko się martwię i w nikim nie mam wsparcia. Tak i strasznie przykro.

Gość gość
Życie, życie jest nowelą, raz przyjazną, a raz wrogą, czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do koooogoooo. Czy jak to szło.

Gość gość
Nie martw się, skoro łagodny to będzie dobrze :-)

Gość gość
Przynajmniej jest łagodny :) wytna Ci i będzie po temacie. Boli czy coś? Czy po prostu boisz się tego wycięcia? Duży, mały?

Gość gość
20mm/25mm.

Gość gość
Gdzie go masz?

Gość gość
jak lagodny to juz cos. to daje nadzieje! i nie mowi ci tego byle kto tylko ja-sama mialam guza, wyciety, obecnie oberwacja i kontrola co pol roku. wiem co czujesz...ten strach jest zawsze chocby nie wiem jak ci wmawiali ze jest lagodny. A ludzie...olej ich i nie mow wiecej-i tak nie zrozumieja o dziwo ci najblizsi bo obcy czesciej pomoga dobrym slowem niz rodzina. Sama przetestowalam na sobie. Kiedy po operacji tego guza lezalam 3 dni w szpitalu to dalsi znajomi dzwonili pytali wspierali. A moja przyjaciolka(juz byla) nawet nie napisala smsa. Kiedy tydzien pozniej powiedzialam jej czemu nie zainteresowala sie czy w ogole przezylam operacje to odpowiedziala mi:"mialas dac znac"..czujesz?? ku/r/wa przeciez skoro nie dalam to albo nie zyje albo zle ze mna, nawet mojego meza nie zapytala czy wszystko ok. ...tacy podli są ludzie.

Gość gość
up

Gość gość
Guz dróg rodnych, wygląda jak duży polipropylenu, lekarz mówi ze na 100% łagodny ale jeśli się nie usunie to może zezłosliwieć.

Gość gość
* Miało być polip, tylko słownik w telefonie zmienił.

Gość gość
Użalasz się nad sobą i jarosz chorobą. Polisy i torbiele ma wiele kobiet. Każda taka zmiana to nowotwór, jego usunięcie to rutynowy zabieg. Ja miałam niedawno usuwają torbiel jajnika i nie robię z tego afery, nawet nikomu nie mówiłam, chyba że przypadkiem, że mnie nie będzie kilka dni czy coś...