Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina osobno do mam których mężowie pracują za granica

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radzicie jak ogarniacie dom? Ja szczerze mówiąc nie wiem co ze sobą zrobić dziecko mam w miarę grzeczne wszystko w domu wyszorowane i zrobione. Ćwiczę i ucze się angielskiego korzystając z urlopu wychowawczego. Starsznie mi się nudzi bez męża. Na spacer chodzimy około 2h dziennie bo straszna pogoda deszczowa jest. Niewiem co mam ze sobą zrobić?

Gość gość
Już się przyzwyczaiłam. A co robię? Posprzatam,pobawie się z córka,jakiś spacer,zakupy,film. Później kąpiel,rysuje z córka albo się powyglupiamy. Czasem ktoś nas odwiedzi,pójdziemy do figloraju,czasem dostaje jakieś zlecenie. Teraz od tego roku zapisałam też mała do przedszkola,bo się przeprowadzilismy,a nikogo tutaj nie znamy i nie chciałam żeby córka się nudzila całymi dniami. Chodzi do prywatnego przedszkola,godziny elastyczne więc mogę ja zabrać po 2 jak i po 8 godzinach. Córka ma nowych kolegów,koleżanki,masę zajęć więc jakoś ten dzień jej leci. Mi w sumie też szybciej leci jak nie ma jej w domu,zakupy,obiad,sprzątanie i idę ja odebrać. Później spacer,bajka,zabawa i już jest wieczór. Ja oglądam film,a mała zasypia.