Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam przez internet

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem mężatką, mam 6miesieczne dziecko. Ostatnio poznałam mężczyznę przez internet (22lat) ja (19) mój mąż jest ode mnie starszy o 10 lat. Po ślubie wszystko sie zmieniło, już mną sie nie interesuje wszystko jest ważniejsze od rodziny. Jestem rozdarta nie wiem co mam robić. Poradzicie coś?

Gość gość
No poradzimy, walnij baranka o ścianę. Chcesz zmienić gałąź, p*****ać na boku, dlatego wyzywasz swojego obecnego, by ci każdy przyklasnął że tak tak, dobrze robisz. Takie jak ty to zakała tego spoleczenstwa i nie powinny miec prawa glosu. Najpierw sie zrywa, potem sie szuk kogos. Tym bardziej jak sie ma dziecko, małe, na tym trzeba sie skupic, a nie na szukaniu przyjemntosci ty tępa dzido. Do garów. Patriarchat wychowywał was dobrze, bo nie mogłyscie tak robić i krzywdzic dzieci przez wlasny egoizm.

Gość gość
Egoizm ?? Czy to takie dziwne ze kobieta potrzebuje mężczyzny ??

Gość gość
19 lat mężatka = patola

Gość gość
Oczywiscie, ze egoizm, bo dziecko jest ważniejsze niż twoje zachcianki niedojrzała, nieodpwoiedzialna i niemoralna panienko. Ledwo co dziecko sie pojawiło, psuje się i szuka nowego bolca. Dla twojej wiadomosci myslenie o sobie i czego potrzebujesz to jest wlasnie egoizm. Wybrała złego faceta, albo sama jest głupia, oczywiscie probuje zwalic wine na niego, kolejna niedojrzała postawa. Jestes po prostu pustą lafiryndą i mam nadzieje dostaniesz od zycia po d***e, bo widac ze mało bys zrozumiała że nie jestes pępkiem świata. Zerwij jeden zwiazek zamiast szukac bolca, ale nie masz na to jaj, bo jestes piz*** niemoralnym pustym babsztylem. Nie chciałbym mieć takiej matki. Wstyd.

"Po ślubie wszystko sie zmieniło, już mną sie nie interesuje wszystko jest ważniejsze od rodziny. " A dla ciebie rodzina cos znaczy, skoro szukasz nowego c***a?