Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dutchman

Ciasne cipki

Polecane posty

Gość Dutchman

Mam kilka pytań i kwesti, które mnie nurtują i jestem bardzo ciekaw co o tym myślicie (szczególnie osoby z większym niż ja doświadczeniem). Mam 26 lat i do nie dawna miałem w swoim życiu dwie partnerki seksualne. Jedna z nich była dziewicą (22 lata), a druga już nie (23 lata). Obie miały cipki podobne pod względem ciasności. Opisując je już w tedy uznał bym je za: nie za ciasne, ale i nie za luźne, coś po środku. Uznałem taką budowę za typową. Od pewnego czasu mam romans z 31 letnią mężatką, matką dwójki dzieci. Jakie było moje ździwienie, gdy okazało się, że jej cipka jest o wiele ciaśniejsza od c**ek moich poprzednich partnerek. Jak to możliwe, że kobieta regularnie uprawiająca seks od 10 lat, matka dwójki dzieci urodzonych naturalnie ma ciaśniejszą cipkę niż dziewica? Czy cipki z natury są ciasne czy luźne tzn. czy częściej trafiają się luźniejsze czy ciaśniejsze?

Gość Dutchman
A dodam jeszcze, że mam w domu sukę (owczarka niemieckiego) i ona to ma dopiero ciasną cípkę :classic_cool: Myślicie, że to normalne? :-)

Gość gość
Chłopcze wiecej luzu ...świat sie nie kończy na cipkach

Gość Dutchman
Ale bez c**ek nie da się żyć :-(

Gość gość
Jak to mozliwe? Ono to Taki sam cud, ze jeden ma 180cm a inny 160cm, ze Ty masz 15cm a ja 20cm, to sie nazywa fizjologia.