Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle wypadają mi końcówki włosów co poradzić

Polecane posty

Gość gość

Hejka kobietki! Pisze tu pościk ponieważ nie mogę poradzić sobie z moimi włosami. Od pięciu lat sa tej samej długości. Około rok temu zaczelam farbować. Widać wyraźny odrost włosy rosną bardzo szybko ale cały czas sa tej samej długości. Bywa tez tak ze gdy obudzę sie rano włosy sa krortsze niz były wieczorem. Gdy przeczesuje włosy spadają końcówki i to w dużych ilościach. O włosy dbam bardzo staram sie myć co dwa trzy dni, spinam często w warkocz, nakładam odżywki maski oraz co tydzień robię maseczkę z jajka i olejków. Zaprzestałem suszyć i prostować włosy. Proszę was o pomoc bo juz nie mogę oatrzec 5 rok z rzędu na identyczne włosy i marze o zapuszczeniu ich :(

pierwsze słyszę niezadbane włosy nie są coraz dłuższe w nieskończoność, bo końcówki się ścierają, owszem, ale dziwne, że Ty to w ogóle odczuwasz z dnia na dzień. serio. może Ci się wydaje? jedyne co przychodi mi na myśl to je olejować i regularnie ścinać. no i oczywiście wyrzucić te mordercze loków, prostownice, suszyć tylko na chłodno. zaakceptuj siebie.