Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwagi o figurze

Polecane posty

Gość gość

co myślicie o takim postepowaniu ? od zawsze rodzina mi mowila, ze mam plaskod***e. No coz, taka mam budowe - moja mama tez ma plaskie nalesniki, podobnie ciocie. Ale to jak oni sie zachowywali, zakrwawalo o chamstwo. Mama potrafila na calego biadolic ze chcialaby zeby jej corka byla kobieta (dodam ze oprocz tego nie jestem wychudzona, mam 91 w biodrach i budowe nie jakiegos totalnego dziecka, miednice mam i piersi tez nie jakies male), ze plaska jestem z tylu i takie tam. Brat tak samo, kiedys szedl za mna i prawdopodobnie patrzyl mi sie na tylek, zrownal sie ze mna i taki usmieszek, ja o co chodzi, on nic nic, patrzac w strone mojego dolu. Nieraz tez slyszalam od niego jakies uwagi ze chuda jestem a jego dziewczyna jest taka i taka. Niesmaczne to bylo mocno. Kiedys robilam przysiady ale tak tego nie cierpialam ze przestalam, od niedawna znow cwicze ale to co lubie, stretching i cwiczenia baletowe. Pewnie posladki z czasem sie wyrobia ale do cholery, mam dosc tego kultu D**Y mowiac wprost, moje kolezanki ze szkol potrafia wrzucac do 2 zdjecie na insta foty swojej wycwiczonej d**y, doslownie d**y bo czym jest zdjecie od tylu ze zblizeniem na tylek. To naprawde jest az tak istotne? ja chce miec normalny tylek, ani plaski ani jakis wypukly, wole cwiczyc zeby po prostu nie byc sflaczala, bo to tez fajne nie jest, ale nie musze byc super fit.

Gość gość
Dodam że zaden z mouch facetow nie czynil takich uwag na temat mojego tylka i na brak adoratorow tez nie narzekalam. Co nie oznacza ze spoczne na laurach, ale moze po prostu nie dla kazdego tylek jest tak wazny.

Gość gość
hehe

Gość gość
co nas to obchodzi

Gość biceps 43cm
Chyba żartujesz? Jesteście jakąś afrykańską rodziną czy co? :D

Gość gość
Te ich uwagi są do dupy ;) A tak na serio tyłek to po prostu część ciebie. Dla jednych jest ważny, a dla innych (tych mądrych) liczy się jaka jesteś ogólnie - twój całokształt (i nie mam tu na myśli tylko ciała ale przede wszystkim osobowość). Ćwicz dalej - ale pamiętaj żeby nie robić nic dla innych, którzy cię nie szanuja i patrzą tylko na dupę - ćwicz ale dla siebie lub ludzi którzy cię kochają. Tyłek to tyłek - jeśli ktoś ocenia innych tylko po nim to jest niedojrzały.

Gość gość
Twój brat to zbok to raz a i matka walnieta. Olej ich.

Gość gość
ile wazysz

Gość gość
Olewam, olewam, po prostu mam schizę, że jeśli oni tak zwracają na to uwagę, to inni ludzie też i negatywnie mnie odbierają. Mialam nawet okres ze chodzilam tylko w dluzszych tunikach/swetrach, zeby zakryc tyłek. Ja teraz cwicze ogolnie dla bardziej wysportowanego, rozciagnietego ciała

Gość gość
waze 53 kg przy wzroscie 168.

Gość biceps 43cm
15:56 miodzio, jest szczupła i zgrabna, przecież nie chciałabyś wyglądać jak hipopotam?Serio, te uwagi rodziny są naprawdę tak uporczywe?

Gość gość
Tak, potrafili mnie ostro atakować. Nawet nie wiecie jak. Moja matka mnie posądzała nawet o anoreksję i chciala do psychologa wysłać. A ja dużo jem :D Twierdzi ze tracę mlodość tak wyglądając.

Gość gość
psychiczna rodzina

Gość biceps 43cm
Ale powinno być wielu adoratów jak mniemam? Bądźmy szczerzy, faceci wolą raczej szczupłe i filigranowe a nie wielkie kloce.A rodzina bym się nie przejmował, to pewnie tylko takie heheszki.

Gość gość
ale tylki lubia wypukle

Gość gość
autorko ty powinnaś przytć z minimum 7kg bo jesteś bardzo chuda

Gość gość
53kg przy wzroście 168cm to jest bardzo mało na skraju niedożywienia

Gość gość
wypukłe tyłki lubią tylko onaniści normalny facet nie zwraca uwagi na dupę

Gość prawi 114
tylek rzeczyiwiscie masz plaski , ale ratuje cie 91 cm w biodrach Gorzej jakbyś miała 85 cm - to byłaby całkiem porażka A w twoim wypadku nie jest zle

Gość gość
ty dziecko coś jesz?

Gość gość
Gisc 17:24: kazdy normalny facet zwraca uwage na tylek.

Gość gość
Chuda, plaska, ciuchy wisza jak na kosciotrupie czyli kompletnie aseksualna.

Gość gość
każdy normalny facet nie zwraca uwagi na d**e bo dupa jest obrzydliwa i służy do srania

Gość gość
53 kg przy wzroście 168 to idealne bmi. Jak wcześniej ważylam 57 to też takie same uwagi słyszałam. Nie noszę rozmiaru XS, a i w S trudno mi sie wcisnac jeśli chodzi o dół nieraz.

Gość gość
chyba śnisz idealna waga na ten wzrost wynosi od 58 do 63kg

Gość gość
Na żywca nie mam wcale jakiś chudych nóg. Budowę mam normalną.

Gość gość
53 to na skraju niedożywienia

Gość gość
wg bmi nie jestem niedożywiona :P idealna waga wg ciebie, a poza tym jakos tyle ważyłam i dalej to samo słyszałam. Mi w dupę tłuszcz nie idzie w ogóle. W pierwszej kolejnosci w uda i łydki.