Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisałam z pewnym mężczyzna na portalu randkowym. Z racji tego,że czekała go sprawa rozwodowa zaznaczył na początku,że spotkanie dopiero po pierwszej rozprawie. Minął miesiąc... zniecierpliwiona cała sytuacja napisałam,że nie zamierzam czekać bez końca i umówiłam się z kimś innym. Był zaskoczony i stwierdził,że potrzebuje czasu aby zastanowić się co dalej. Później miałam trochę problemów i nie odzywalam się dwa tygodnie po czym napisałam "hej. Co u Ciebie?". Odpisał,że traktują ta wiadomość jako pomyłkę i odpisuje tylko z grzecznosci,u niego trochę się pozmieniało i że kogoś ma i ma nadzieje,że u mnie też wszystko w porządku z tym Robertem. Prosił również żebym zapomniała o nim. To był cios poniżej pasa. Postanowilam,że już więcej do niego nie napiszę...a on po miesiącu zaczyna obserwować mnie na Instagramie. Co mam o tym myśleć?

Gość gość
Up

Gość gość
obserwcja na insta to nicosobistego.

Gość gość
No tak,ale skoro chciał żebym.zapomniala to po co próbuje o sobie przypomnieć? Wcześniej nie miał nawet założonego konta,a gdy postanowiłam usunąć swój profil na portalu randkowym to wtedy zaczął mnie obserwować na Instagramie.

Gość gość
Up

Gość gość
Koleś widzi że nie umiesz poczekać miesiąca bo szpara cię swędzi i szukasz bolca. Teraz podrapał się po głowie i pomyślał skoro taka gościnna w kroku to o sobie przypomnę i też sobie zamocze.

Gość gość
j.w.

Gość Carycka
J.W.