Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat, 3 dziecko czy dać sobie spokój i pomyśleć o sobie?

Polecane posty

Gość gość
"Bo tak naprawde posiadanie dzieci jednego czy więcej nie jest przeszkodą w" zdobywaniu szczytow" xxx To zależy co dla kogo jest szczytem :-)

Gość gość
Ja bym teraz się decydowała potem noebedzie ci się chciało wracać do pieluch. A tak będziesz mieć 35 lat dzieci będą w miarę samodzielne to i wyskoczyć z mez na wekend samemu itp bo zawsze ktoś zajmie się takimi większymi.

Gość gość
Każdy ma swoje szczyty, swoje marzenia. Oczywiście naczelny trol kafeteryjny uważa, że tylko jej szczyt jest jedyny najsłuszniejszy i najlepszy. Ciekawe, czemu zamiast zdobywać te swoje wyżyny, przesiaduje tu całymi dniami. Czyżby jej szczytem było hejtowanie innych, którzy mają jakiekolwiek inne życie oprócz tego wirtualnego?

Gość gość
ja bym teraz sie decydowała a potem realizuj siebie :) ja urodziłam 3 dziecko w wieku 30 lat, teraz mam 41 i realizuje sie super w pracy, dzieciaki odchowane :)

Gość gość
Nie wiem jak jest u ciebie.. ale ja tez mam 2 dzieci i mam lat 30. Wg lekarza to najlepszy czas na trzecie dziecko ktorego domaga sie maz. Ale jest jedno ale.. moj maz pracuje calymi dniami i obowiazek opieki nad dzieckiem spada na mnie... dzieci mam juz wieksze bo 8 i 6 lat. Dzieci planowane kochane i chciane.. Ja wrocilam do pracy i nie zamierzam znowu wracac do pieluch nocnego wstawania itd. Jestem szczesliwa z rodziny jaka mam i zabezpieczam sie przed nastepna ciaza biorac tabletki belara. Jesli sama nie jestes gotowa to nie daj sie namowic, bo to potem na Tobie glownie bedzie spoczywal obowiazek porzucenia ustabilizowanego juz w jakis sposob zycia dla kolejengo niemowlaka. Taka decyzja powinna byc przedyskutowana i zaakceptowana przez obie strony a nie tylko zachcianke ukochanego :)