Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a macica ..

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie jak wygląda macica w ciąży (na poczatku) kochałam się z chłopakiem ostatnio bez zabezpieczenia i mogło dojsc do zapłodnienia z testem czekam tydzień żeby minął będzie bardziej wiarygodny wynik ale sprawdzałam macice w środku i jest ona inna niż zwykle to coś znaczy? Jest taka "pulchna" jaby opuchnięte czy coś takiego

Gość gość
Nie mozna samemu sprawdzic macicy debilko.

Gość gość
Debilko.... włożyłam palec i sprawdziłam

Gość gość
Do macicy palcem nie dosiegniesz. Co najwyżej wyczuć możesz pochwę a nie macicę.

Gość gość
koleżanka dobrze mówi, nie da sie dotknąć macicy :) po pochwie jest jeszcze szyjka macicy z otwotem na dosłownie kilka mm i nawet nie ma szans tam palca wsadzić. Inaczej wszystkie noszące tampony musiałyby je sobie z macicy wyciągać :) możlliwe że dotknęłaś właśnie szyjki ale to o niczym nie świadczy przy ciąży.

Gość gość
Nie wiem czy każdy tak ma. W pochwie jest ciasno pulchno i ciepło. Ja tego nie rozróżniam ale mój mąż wykrył ciąże szybciej niż test ciążowy i bezbłędnie. Mamy troje dzieci. Także coś w tym jest co piszesz.

Gość gość
Pochwa a macica to zdecydowanie różne rzeczy. Autorko ile mieli od stosunku, kiedy masz mieć okres?

Gość Ciąża a macica
No dobra to szyjka ale ona jest na serio inna niż zwykle. W sobotę tydzień. Okres powonnam dostac 21 ale nie jestem pewna bo w październiku nie dostałam z przyczyn osobistych..

Gość gość
W sobotę minie tydzień dopiero? Wkrecasz sie bez sensu po kilku dniach nic nie wykaże że to ciąża.