Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Bóg uzdrowił mnie z raka trzustki

Polecane posty

Kochani w poniniedziałek badania były jasne rak 5 procent szans , słabe rokowania . Teras dziś byłam u lekaża a znaku nie było wszysko dzięki modlitwie wczoraj zawierzyłam sie Matce Bożej królowej Eczmiadzynia . Modliło się za mnie wiele ludi dziś zyję

Gość gość
Ale z ciebie powalona mitomanka:-/

18 50 Kochana sietu szczegółow nie czepiaj ja dziś nowow narodzona bóg dał mi 2 życię

Gość Helena Nowak
Rypsymo ja miałam podobnie na renku pojawił się guz . myślałam że to nic ale zaczasie powiękaszać i poszłam do lekarza . Okazało się że to rak poszłam na pielgrzymkie i po niej guz zmalał . a po tem znikna mniałam jak ty

18:51 Odwal się guwniaro od Pani Rypsymy ateistko powalona nie obrażaj mi tutaj naszej Kochanej Pani Rypsymy Królowej Kafaterii

Pani Rypsymy nie obrażać!!!!!!!!!! Bo to wspaniała Kobieta Przeżyła bo Bóg uzdrowił tą kobietę cudowną! Cud się wydarzył!

Pani Rypsymy nie obrażać!!!!!!!!!! Bo to wspaniała Kobieta Przeżyła bo Bóg uzdrowił tą kobietę cudowną! Cud się wydarzył!

21 45 nie ziej nie nawiscią złotkko te panie biedne bo nie wierza w miłosierdzie boskie

Gość gość
Tak

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę: www.igortreneronline.pl Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl !

21 25 Nie oszukuje prawde mówię zapytaj się mych lekaży . kobietę która wczoraj jescze stała na d grobem jest bardzo niestosowne . A według ciebie nadal hora jestem tylko oszukuję

21 55 Może troche wiary w cuda kochana . Bóg wielki pozdrawiam <3