Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shiro123

Czy mam u niej szanse?

Polecane posty

Gość Shiro123

Cześć. Mam 22 lata. Trzy tygodnie temu poznałem przez internet dziewczynę. Zaczęliśmy do siebie mailować, później wybraliśmy jakiś żywszy rodzaj kontaktu. Piszemy ze sobą codziennie, czasami do 4 rano. Byliśmy 3 razy na spotkaniu i wyszły w miarę spoko. Ona lubi się ze mną spotykać i rozmawiać ale jest problem, że traktuje mnie jak przyjaciela. Ja raczej nie kryję przed nią moich uczuć w stosunku do niej i na razie funkcja przyjaciela mi starcza, jednak wizja, że za parę miesięcy będziemy w tym samym miejscu albo znajdzie sobie kogos lepszego mocno mnie dołuje i przeraża. Staram się jej zaimponować. Zacząłem się przykładać do studiów, biegać, rolki, biblioteka, każdą wolną chwilę spędzam na rozmowach z nią. Ona mnie bardzo lubi i szanuje moje zaangażowanie a na trafne komplementy reaguje z większym dystansem, niż wcześniej ale wciąż boję się, że friendzone będzie granicą nie do przejścia. Nie jestem zbyt przystojny. Staram się to rekompensować inteligencją i poczuciem humoru ale nie zawsze to starcza. Myślicie, że dziewczyna może zmienić nastawienie do chłopaka?

Gość Shiro123
Nie wiem jak ją namówić do seksu bo ją zawsze głowa boli.

Gość Shiro123
Ja jestem prawiczkiem a ona ma duże doświadczenie. Dotychczas używam pena tylko do sikania.

Gość gość
chłopcze zaproś ją na spacer do parku i złap za rękę jak będzie chciała z tobą tak chodzić to znaczy że chce być twoją dziewczyną i w tedy ją cmoknij na pożegnanie jak nie to jesteś dla niej kumplem

Gość Shiro123
Na kumpelstwie mi nie zależy tylko na seksie. Kupiłem już gumki za 100 zeta.

Gość Shiro123
Boje sie że jak ona zdejmie mi majtki to mi ze stresu nie stanie a to by był koniec.