Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Strata dziewczyny przez innego

Polecane posty

Gość gość

Witam, odrazu zaznacze że jestem młodym chlopakiem i chciałem sie poradzić co robić. Spraw wyglada tak miałem dziewczyne przez 2,5 roku było raz dobrze raz idealnie ale czasami zdarzało sie że ja za bardzo zazdrosny i odwalałem np. Opuszaczałem impreze bez niej. Ostatnio właśnie na imprezie zrobiłem to ponownie lecz w niedzielę sie pogodzilismy i znowu było dobrze. Nastepnego dnia moja partnerka napisala że chce przerwy nie chciała na poczatku powiedzieć o co chodzi ale w końcu powiedziała ze podoba jej sie inny chłopak i lubi z nim pisać i rozmawiać, powiedziała żebym tydzień poczekał bo mnie kocha i jej to przejdzie po tygodniu spotkaliśmy sje a ona uświadomiła mi że już mnie nie kocha i nie chce obecnie ze mna być. Kiedy zapytałem o tego chłopaka którego zna ledwo tydzień zaczęła go idealizowac jaki on jest super że będą razem ćwiczyć i wogole ze on jej nigdy nie zawiódł choć zna sie z nim tydzień. I tu jest pytanie czy to zwykłe zauroczenia tym chłopakiem? Czy ma sens dalej sie o nią starać? Dodam do tego że ona mnie bardzo kochała tego jestem pewny jak sie zachowywała w stosunku do mnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować