Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 Witam, odrazu zaznacze że jestem młodym chlopakiem i chciałem sie poradzić co robić. Spraw wyglada tak miałem dziewczyne przez 2,5 roku było raz dobrze raz idealnie ale czasami zdarzało sie że ja za bardzo zazdrosny i odwalałem np. Opuszaczałem impreze bez niej. Ostatnio właśnie na imprezie zrobiłem to ponownie lecz w niedzielę sie pogodzilismy i znowu było dobrze. Nastepnego dnia moja partnerka napisala że chce przerwy nie chciała na poczatku powiedzieć o co chodzi ale w końcu powiedziała ze podoba jej sie inny chłopak i lubi z nim pisać i rozmawiać, powiedziała żebym tydzień poczekał bo mnie kocha i jej to przejdzie po tygodniu spotkaliśmy sje a ona uświadomiła mi że już mnie nie kocha i nie chce obecnie ze mna być. Kiedy zapytałem o tego chłopaka którego zna ledwo tydzień zaczęła go idealizowac jaki on jest super że będą razem ćwiczyć i wogole ze on jej nigdy nie zawiódł choć zna sie z nim tydzień. I tu jest pytanie czy to zwykłe zauroczenia tym chłopakiem? Czy ma sens dalej sie o nią starać? Dodam do tego że ona mnie bardzo kochała tego jestem pewny jak sie zachowywała w stosunku do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach