Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamana080

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomocy. Mój związek z nim trwa prawie 4 lata, ciągle powroty-rozstania. Nie miałabym żadnych podejrzen, gdyby nie to że ostatnio nie chcial wyjąć swojego telefonu żeby sprawdzić godzinę... Oraz gdyby nie odwolywal spotkań w ostatniej chwili, a także nie kupił przy mnie czekolady, rzekomo dla mamy, a potem wracał do domu 3x dłużej niż powinien (czas przejazdu w nocy, gdy nie ma ruchu to 10 min.) Mój facet po którymś rozstaniu przespal się z pewną koleżanka... Płakał potem oczywiście. Wczoraj wracalam od niego i spotkałam ją w busie, bo ona mieszka dość blisko jego domu... I postalkowalam. Okazalo sie, ze kilka dni temu ona dodała do znajomych brata mojego chłopaka. Nie mogli mieć żadnych powiązań oprócz niego. Mało tego facebook stalking powiedzial, ze on polubił post grupy spotted, który akurat ona skomentowala (jego odpowiedź : niczego nie lajkuje. Choć jego profil widnieje) i ciągle jest dostępny na fb, choc rzekomo tam nie siedzi (jego odpowiedź : nie siedzę na fb nie mam messengera). Choć ma, bo fb stalking pokazuje aplikacje używane, poza tym chyba zablokowal mnie na czacie i myśli że nie widzę jego dostępności. Mam wielkie podejrzenia, że mnie oklamuje i zdradza. I jak ja mam to rozegrac skoro on wypiera się tego co widzę? Pomocy

Gość zupa ziemniaczana
Niestety wygląda na to, że facet nie jest do końca fair wobec Ciebie. Jeżeli nie miałby nic do ukrycia to skąd brałyby się te podejrzane zachowania? Uważam, że najlepiej dla Ciebie i dla Twojego zdrowia psychicznego byłoby zakończyć tę znajomość. Związek powinien być budowany na zaufaniu, ale myślę, że jego czyny sprawiły, że już ciężko będzie je odbudować... :( Lepiej zerwać tę znajomość i zająć się sobą niż udawać, że wszystko jest w porządku... bo widzę, że jednak bardzo cierpisz w tej sytuacji, a tak nie powinno być.

Gość gość
Też jestem załamana ale swoim postępowaniem:(

Gość gość
A mnie się marzy taka rasowa dobra zupa ziemniaczana :)

Gość gość
Ukrywa coś, albo już Cie zdradza albo niedługo zdradzi

Gość gość
Przepraszam za tytul wątku, pisalam w telefonie pod wpływem emocji. To miał byc nick. Niestety też mi się wydaje że nie jest uczciwy, ja to po prostu czuję, zwlaszcza ze wypiera się tego co ja przecież widzę.

Gość gość
Po co z nim o tym gadasz??? Tylko powodujesz ze bedzie sie lepiej z tym ukrywal! Odpusc, przepros za podejrzenia a po cichu prowadz sledztwo - jak niby odpuscisz to on poczuje sie pewniej i jesli naprawde zdradza popelni jakis blad - wtedy go zlapiesz.

Gość gość
Na razie zapytałam tylko o kwestie Facebooka bo to publiczny post polubił i widzę ze jest dostępny, choc on podejrzewam że wyłączył dla mnoe czat i myśli że nie mogę tego widzieć a elegancko był dostępny w godzinach kiedy mowil ze jednak nie może do mnie przyjechać, albo wczoraj. Na messengerze wszystko widać. O dziewczynie nic nie wspominalam. Nie wiem tylko jak go przylapac. Nie mieszkamy razem, nie widzimy się codziennie. Nie mam dostępu do jego telefonu (ma hasło) itd itp. Dlatego proszę o radę jak to rozegrać.

Gość gość
Zdradza czy nie alr mnie oklamuje! Wmawia ze nie ma czegoś co widzę! Oczywiście wczoraj mowilam mu ze bylo super na naszym spotkaniu a tak orzy okazji to widziałam że na fb był i cos polubił. A on na to że nic nie lajkuje i nie ma messengera... A ja no dobrze, dobrze to nie wiem hihihihi i kontynuowałam rozmowę dalej o czymś. I myslalam jak to rozegrać na spotkaniu.

Gość gość
A czy ma u siebie w telefonie jakieś wasze zdjęcia? Udawaj że wszystko jest ok, skończ z podejrzeniami i i tak jak ktoś Ci naposal-prowadz śledztwo. Poproś by dał Ci na chwilę telefon, bo chcesz zobaczyć czy ma te wasze zdjęcie wspólne i że chcesz je sobie przesłać na telefon. Zobaczysz jak zareaguje...

Gość gość
Zdradza czy nie alr mnie oklamuje! Wmawia ze nie ma czegoś co widzę! Oczywiście wczoraj mowilam mu ze bylo super na naszym spotkaniu a tak orzy okazji to widziałam że na fb był i cos polubił. A on na to że nic nie lajkuje i nie ma messengera... A ja no dobrze, dobrze to nie wiem hihihihi i kontynuowałam rozmowę dalej o czymś. I myslalam jak to rozegrać na spotkaniu.

Gość gość
My nie mamy wspólnych zdjęć. W ogóle. Telefonu mi nie da. Nie mam prawa go dotykać - tak twierdzi. Ostatnio miał go cały czas w kurtce i specjalnie chciałam żeby go wyjął i sprawdził godzinę, żebym mogła zobaczyć csy ma wyciszone dźwięki i cos pisze. On nawet jak u niego nocuje i wstaje się szykować do łazienki to biegnie do salonu po swój telefon... Teraz trzyma go w sypialni jak przyjeżdżam, bo powiedzialam mu ze to dziwne że śpi i nagle biegnie po tel jak ja wstaję, ale pewności nie mam czy wyciszony z wyłączeniem powiadomień...

Gość gość
Olej go zanim powaznie ucierpisz.

Gość gość
Ja wiem ze powinnam olać, tylko to nie jest takie łatwe. Z drugiej strony mam czarno na białym to ze mnie oklamuje + podejrzenia, że spotyka sie z nią, skoro zna ją brat. Naprawdę nie miała jak poznać brata, wcześniej się też nie znali. Inne co mnie zastanowilo to... Malo spermy. Nie kochalismy się kilka dni i bylo jej mało a nigdy wcześniej nie było takiego problemu...

Gość gość
Gdybym miała takie podejrzenia nie uprawialabym seksu z nim na Twoim miejscu. Jeszcze Cie czymś zarazi to raz a dwa dlaczego nie zerwie? Miałby prosta sytuację ale cóż lubi grać na fronty. Ciężko ale zerwij. Nie wart Ciebie. Z ciekawości po ile macie lat?

Gość gość
Mamy po 25 lat, za kilka miesięcy 26. Uprawiam z nim seks, ale podswiadomie czuję, że coś nie tak. Nie umiem tego logicznie wytłumaczyć, mam po prostu takie przeczucia. Bardzo boje się infekcji albo innego syfu :/ Chciałby, żebym się do niego wprowadziła i dla mnie to niewyobrażalne, że w takim momencie mnie okłamuje. Nie miałabym podejrzeń, gdyby właśnie nie odwolywal spotkań i nic sobie z tego nie robił i gdybym nie spotkała wczoraj tej dziewczyny. Fakt faktem zachowanie z telefonem dawało mi do myślenia, ale nie chciało mi się wierzyć z drugiej strony, że w momencie gdy myślimy o wspolnym mieszkaniu mógłby mi zrobić coś takiego!! Powinnam z nim porozmawiać jak się spotkamy? Pokazać mu fejsa i zagrozić że wyśle jej skany naszych rozmów jeśli sam się nie przyzna? Co ja mam zrobić? Widzicie że on uważa że nie ma tematu, wyparl się i tyle.

Gość gość
Chociaż tak sobie myślę że na początku naszego związku, gdy byliśmy jeszcze gowniarzami, też miał nie zakończone sprawy z poprzednią. Przypadkowo dowiedziałam się, że się z nią widział. Gdy mu powiedzialam ze o tym spotkaniu wiem, zaczął oskarżać, że nu nie ufam i uciekł! To ja za nim bieglam i go przepraszalam. Kilka tygodni później spotkałam się z tą byla. Pokazała mi smsy i nie miałam wątpliwości ze mnie oklamal...

Gość gość
W pracy taki zapracowany, do mnie w ogóle się nie odzywa, choc na głupich stronach przesiaduje. Właśnie sprawdziłam fb i co.. Był godzinę temu :) :)

Gość gość
ale dlaczego nie jest latwe? Masz wszystko czarne na bialym, takze mowisz mu spadaj i koniec. Wiadomo, ze pocierpisz troche, ale chyba to lepsze niz marnowanie kolejnych lat.

Gość gość
No właśnie mam czarno na białym olus resztę domysłów bo nic nie trzyma się kupy szczerze mówiąc.. A mimo wszystko nie wierzę że mógł mi zrobić coś takiego :(

Gość gość
Napisalam właśnie do niego co tam, co się nie odzywa. Odpisał ze ma tyle pracy ojej... Chyba na messengerze. Zrobiłam skriny dostępności. Mam dość. Nie dotknie mnie juz nigdy... Kłamczuch. Mam ochotę mu to wygarnąć...

Gość gość
Głupia jesteś i naiwna że nadal to ciągniesz. Facet ukrywa przed Tobą swój telefon, na pewno z kimś pisze a nawet spotyka się z nią. To nie jest normalne żeby nawet nie dał dotknąć swojego tel i bal się przy Tobie sprawdzić godzinę! A wiesz, czemu chce z Tobą zamieszkać? Bo chce mieć darmowa kucharke, sprzątaczke, seks na zawołanie a i tak by Cie zdradzał. Nie bądź naiwna, nie myśl że to z miłości chce z Tobą zamieszkać. Przekalkulowal że będzie mu wygodnie razem zamieszkać i tyle. Czemu nie zerwiesz? Wolisz marnować kolejne lata? Godności nie masz

Gość gość
To jak mam to rozegrać? Powiedzieć ze wiem? Co ja mam zrobić? Wierzyć mi się nie chce. Gdyby nie przypadek to bym nigdy nie wiedziała......

Gość gość
Jestes taką zdesperowaną idiotką, aż żal to wszystko czytać. Można ci nasrać na głowę a ty przeprosisz za smród. Musisz być brzydka/gruba albo cos innego jest z tobą nie tak, że trzymasz się pierwszego lepszego gacha, aby tylko uczepic sie spodni

Gość gość
Powiesz ze wiesz to on się wyprze. Czego Ty oczekujesz? Będzie udawał że nic nie ma na sumieniu a ma, w 100%bo jego zachowanie na to wskazuje. Samo to że Cie oklamywal...ale Ty chyba oczekujesz od niego słodkich słówek, zapewnień o jego wiernosci i miłości bo widac i tak szukasz tylko sposobu byleby z nim zostać. Tu jest jedno wyjscie- zerwać i iść każde w swoją stronę. Ale Ty i tak tego nie zrobisz

Gość gość
Widzę tu związek dwojga niedojrzałych małolatów, zrywacie i wracacie do siebie. Skoro zerwaliscie to każde z was było wolne i mogło sypiać z kim zechcę, gdzie tu problem? Bo on kogoś bzyknoł a ty nie? Zerwij z nim i teraz ty daj komuś rowa

Gość gość
Nie jestem brzydka, gruba ani glupia. Po prostu nie wiem jak można komuś zrobić coś takiego. Nie wiem jak to rozegrać bo zwyczajnie nigdy z nikim nie prowadzilam takich rozmów, opartych częściowo na faktach, częściowo na domyslach. Przyszłam tu z prośbą o poradę, jak to z nim załatwić, na żywo, przez tel? Powiedzieć wysłać skriny...

Gość gość
Załatwić czyli... Co Ty chcesz od niego usłyszeć? Wiadomo że wszystkiego się wyprze. Jak zacznie Ci ściemniac to uwierzysz? Powinna być jedna krótka rozmowa, powinnaś oznajmić że to koniec i się odciąć od niego. Ale Ty jesteś miękka pi.pa bez honoru i on to wie.

Gość gość
Masz rację. Krótka piłka, przecież mam dowody na to, ze mnie oklamuje! Najlepiej to załatwić przez telefon? Czy jak przyjdzie w weekend ?

Gość gość
przez tel mu poprostu powiedz ze nie ma juz po co przyjezdzac.