Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM W SZOKU jakie ona ma zaniedbane paznokcie...wstyd poprostu..

Polecane posty

Gość gość
Przecież to nie jest jej dłoń tylko jakiegoś faceta.

Gość gość
Hahaha, przeciez to reka faceta , na ktorego klacie ona lezy.

Gość gość
E to chyba damska dłoń. A ona nie jest piękna.

Gość gość
to jest na milion procent jej dloń bo na innych fotkach wstecz tez miala takie paznokcie ..ma paskudna plytke i tyle. a jesli ktos pisze ze ona nie jest piękna to chyba slepa baba albo zazdrosna.

Gość gość
uczcie się angielskiego i przeczytajcie , ze to dłoń jej męża - w opisie po prawej stronie zdjęcia

Gość gość
mnie najbardziej rozbawilo ,ze dopatrzylyscie sie tam jakiegos faceta ,a ona lezy sama tam na plazy i widac wyraznie ,ze to jej dłoń . nie zapomne jak udzielala kiedys magdzie molek wywiadu w tvn i bylo widac jak dotknela wlosow swoja dlonią i paznokcie juz wtedy rzucily mi sie w oczy..niepomalowane i mega krotka plyta ..poprostu zaniedbane. chocbyscie pisaly milion razy ,że to nie je dloń to niestety nie macie racji. juz na kilku fotach uchwyconych przez paparazzi rzucily mi sie w oczy te jej paskudne pazury.

Gość gość
ona ma dystans do siebie i nawet podpisala fote ,że ma meskie dlonie:) zawsze w wywiadach podkreslala ,że to jej kompleks.

Gość gość
niepomalowane i mega krotka plyta ..poprostu zaniedbane. no i co z tego? musi? nie? moze woli poczytać książkę, bo nie ma tak pusto w głowie jak ty,

Gość gość
To są normalne prawdziwe naturalne zdrowe paznokcie tylko ogłupiałe baby baby dobrowolnie kładą sobie na płytkę niebezpieczne dla zdrowia środki chemiczne

Gość gość
Polki jak stado lemingow z Hollywood robia sobie paznokcie. Zobaczcie w innych krajach, normalne kobiety na codzien maja krotkie, czyste paznokcie bo to jest higieniczne. Nie chce wiedziec co jest pod tymi dlugimi pazurami.

Gość gość
spracowane rece nigdy nie sa zaniedbanie ani brudne. Gorzej wygkladaja platikowe hybrydy i makijaz permanentny.

Gość gość
Polki jak stado lemingow z Hollywood robia sobie paznokcie. xxxxx bo to sa te aspiracje biedoty do lepszego zycia, odmaluję sie to będą mysleć ze mnie stać, jestem lepsza , ładniejsza itp. Człowiek który ma naprawdę kasę nie musi epatowac wysztafirowaniem- chyba ze to jest żona "holiłudu" , która dzieki wyglądowi ma szansę na złapanie i przytrzymanie bogatego meża

Gość gość
Ja cokolwiek nałoże na paznokcie to robią mi się bruzdy poprzeczne:-( wyniki mam ok, nie stwierdzono żadnych chorób. Porostu tak mam i co mam zrobić?

Gość gość
Kupcie sobie dobre bryle,widać obok faceta w koszuli niebieskiej z reką na klacie a ona obok do niego przytulona.

Gość gość
Gdzie one są zaniedbane?

Gość gość
Hehe.. ale dysputa na ważny temat. Ma prostu zwykłe dłonie, nieobdarzone takim kształtem płytki paznokciowej jaki się bierze do zdjęc reklamowych, czyli taki kształt płytki jaki w realu ma 90% z was hehe.. bez tych całych hybryd. Ja mam akurat piękną płytkę paznokciową, czasami mi nawet żal ją malować, bo wtedy zasłaniam ją i niczym się nie różnię od tej która ma brzydki kształt płytki zakamuflowany hybrydą, ale za to nie jestem z twarzy tak piękna jak ona. Co do foty czy leży na jakimś facecie to ujęcie ciekawe bo zarówno może się przytulać do klaty jakiegoś gościa jak i może to być po prostu koc :D

Gość gość
To nie jej ręka. A nawet gdyby to ja nie widzę tam zaniedbania. Zaniedbane paznokcie to brudne, nieobciete, obgryzione a te są jedynie niepomalowane. W d****h się babom przewraca na punkcie pazurów. Jeśli dla ciebie zadbane jest równoznaczne z pomalowaniem czy sztucznym szponem to współczuję...

Gość gość
moim zdaniem to raczej kobieca reka, chyba ze faceta - jakiegos młodzieńca. Całkiem ok.