Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% mężczyzn jest z kobietami dla samego seksu

Polecane posty

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość gość
idzcie do burdelu

Gość gość
Gdyby faceci nie myśleli tylko kootasem, to świat byłby lepszy

Gość gość
zgadza się

Gość gośćwgMGretkowskiej
Raz jeszcze. Kobieta musi chodzić i być kobietą, a nie pseudokimś tam.

Gość gość
chcieć *

Gość gość
up

Gość gość
To zacznijcie wybierac tych porzadnych zamiast narzekac. Rodzcie im dzieci. Zreszta do rozwiazlej kobiety zagada rozwiaazly mezczyzna. Jaka kobieta taki mezczyzna u jej boku.

Gość gość
Rozni są mężczyzni. Mam wielu kumpli którzy sa szalenie zakochani w swoich partnerkach. Mogliby spokojnie z nimi byc bez seksu. Mam też takich którzy szukaja tylko na seks.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on o Tobie myśli, co czuje, czy jest z Tobą z miłości czy dla seksu, czy zbudujecie wspólną przyszłośc , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gdyby nie seks to 90% zwiazkow nie mialoby w ogole racji bytu

Gość gość
Oni was nie kochają tylko pożadają

Gość gość
Tylko seks im w głowie

Gość gość
No właśnie- skoro im szkoda kasy na swoją kobietę to wypad do burdelu zamiast marudzić. A co do innych teorii- ja akurat dobrze gotuję, sprzątam, nie chce kasy od faceta, w łóżku lubię poszaleć i co? I ciągle trafiam na jakichś psycholi, którzy mnie krzywdzą i raz kochają, a raz nie... Dochodzę do wniosku, że nie warto być dobrą kobietą... Bo tylko się obrywa. Niby mówią, że jestem taka super albo i tak coś im się pieeeeprzy w głowach... Może jestem za dobra? I przyciągam świrów albo nie wiem co... Ale mam tego dość. Chce normalnego, dobrego faceta, który mnie doceni i da szczęście i spokój albo będę sama i kropka.

Gość gość
To jest prawda . Znam kilka takich pseudo związków , ale głównie są to ''układy'' on wiele starszy i bogatszy a ona młodsza biedniejsza.

Gość gość
do gość wczoraj To też tak bywa najczęściej jak właśnie piszesz . Nie wiem od czego to zależy.

Gość gość
Prawda jest taka, ze jakie kobiety tacy mezczyzni. Do rozwiazlej kobiety porzadny mezczyzna nie zagada. Swoj do swego ciagnie. Jestescie bezwartosciowe i dlatego przyciagacie.bezwartosciowych mezczyzn niezaleznie od narodowosci. Ale ogolne zestawienie muzulmanow i Polakow razem to jakis absurd szczegolnie w opozycji do wlochow i pozostalych nacji zachodniej europy czy skandynawow. Gdzie obecnie jest najwiecej g***tow na kobietach w europie? Wlasnie kraje europy zachodniej i skandynawia. Niewspomne o placeniu za siebie, odbieraniu dzieci matkom bez powodu przez jakiej agentury pobierajacych pieniadze od danego kraju.

Gość gość
2:19- no właśnie ja też nie wiem, ale to jest bardzo niesprawiedliwe, mam dość już bólu za nic- jestem ok, słyszę często, że aniołkiem, kobietą życia itd, a dosłownie po chwili, że chyba nic nie czują... A potem znów zakochany- ku...wa co to ma być???? Mam uczucia do cholery!!! I mnie to rani!! i mam dość! Dlaczego normalna, dobra kobieta przyciąga takich toksycznych porypańców? I tylko dostaje po tyłku?

Gość gość
gość dziś Prawda jest taka, ze jakie kobiety tacy mezczyzni. Do rozwiazlej kobiety porzadny mezczyzna nie zagada. Swoj do swego ciagnie. Jestescie bezwartosciowe i dlatego przyciagacie.bezwartosciowych mezczyzn niezaleznie od narodowosci xxx a guzik prawda pseudo znawco życia! Znam wiele związków, gdzie kobieta to wredna dzifffka, a facet jest dobry, normalny i spokojny - i gdzie tu sprawiedliwość????? Tak samo w drugą stronę- fajne kobiety trafiają na porypańców- do doooopy z takim życiem!

Gość gość
yhy :D inaczej ludzie by wygineli.

Gość gość
A niby dlaczego mieli by byc? Jesli facet kocha kobiete, to chce z nia byc, opiekowac sie nia i pieprzyc sie jak norka. Jesli nie kocha, to wystarczy mu samo pieprzenie ;-). No ale moze jakas kobieta wreszcie napisze: co ma do zaoferowania facetowi, aby ten chcial z nia byc, pracowac na nia, poswiecac dla niej swoj czas. Poza seksem oczywiscie. No pytam: co ?????

Gość gość
14:06- Co to za głupie pytanie- a co ma facet do zaoferowania kobiecie? jeśli ona sama się utrzymuje i nie potrzebuje go do tego to niby co oni mają takiego, przez co mamy spędzać z nimi swój czas? Durne pytanie w jedną stronę, a obróć w drugą i co??????

Gość Maryyyś
Ładnie o tej opiece napisałeś. Po co facet? Bo facet jest facet a kobieta kobieta. Po czesci różne rzeczy mają sobie do zaoferowania a po części zbieżne. W gruncie rzeczy chyba chcemy tego samego. Ci normalni.

Gość gość
21:41 Jak to co ma do zaoferowania poza seksem? Miłość, pustaku.

Gość gość
A co jak facet rzadko chce seksu? A najlepsze ze o dziecku gada. Ale seksu dalej nie ma :D aż są się zastanawiam po co on ze mną jest

Gość Maryyyś
A sobie demonizujmy. Sex bez miłości owszem jest. Miłość bez seksu - no... nie wyobrażam sobie. A która ze starszych lasek uwierzy w słowa "kocham Cie" przed pierwszym orgazmem? ;)))

Gość gość
Nikt seksu nie demonizuje ale potchodzenie do niego jak do czynnosci zwanej sraniem doprowadzilo do tego co mamy teraz. Czyli jeden wielki burdel.

Gość Taki Zielony
Jakość seksu i miłości zależą od inteligencji, empatii i czegoś tam jeszcze.... gdy brak jednego i drugiego to i seks i miłość przypominają ruję ;-)