Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja babcia smierdzi szczochami..

Polecane posty

Gość gość

nawet najlepsze perfumy nie chca zabic tego smrodu :O

Gość gość
Tak właśnie wygląda starość, ja osobiście chciałabym poddać się eutanazji tylko że w Polsce cała moherowa koalicja chce męczyć starszych w imię jakieś chorej idei.

Gość Małgosiaaa24
Moim zdaniem opieka nad członkami rodziny to obowiązek niezależnie od okoliczności. Kiedyś sam możesz jej potrzebować. Ja się opiekuj***abcią razem z mamą i to procentuje. Udało nam się sporo osiągnąć - rehabilitacja przynosi efekty. Sporo czytamy na te tematy, zmieniłyśmy kilka miesięcy temu jej dietę, dodałyśmy nutramil i od tego czasu zyskała sporo energii i wróciło jej kilka utraconych kilogramów. To daje mega satysfakcję.

Gość gość
Przykro mi ze masz taki dyskomfort i ze od niej smierdzi. Iles lat temu to od ciebie smierdzialo szczochami. I pewnie ona to pamieta.

Gość gość
no to zrób babce pranie

Gość gość
skoro czuc to nie trzyma moczu zwykła dolegliwosc na starosc ,ciebie tez to czeka a moze i gorzej,ciekawe jak ktos bedzie sie czuł jak bedziesz robic pod siebie w Jej wieku?

Gość gość
Osoby pouczajace moga sobie te komentarze wsadzic w doope za przeproszeniem.Ja jak bede na starosc popuszczac,to bede uzywac wkladek higienicznych albo pampersow,zaden wielki wyczyn przeciez.Lepsze to,niz smierdziec komus pod nosem.