Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie o ty, że WROZBELLA mieszka w domu dziecka ?

Polecane posty

Gość gość kotarba
Kiedyś jak byłem mały byłem w szpitalu i tam było też dwóch chłopców i dziewczynka z domu dziecka, lezeliśmy na jednej sali. Do mnie doslownie codziennie przchodziła mama w odwiedziny wchodziła do mnie na tą salę dawała buzi wiadomo, szliśmy na spacer itd. Gdy wracałem to te dzieci czasem płakały i były strasznie smutne, bo do nich nikt nie przychodził, czasem tylko jakas opiekunka. ktoś kto czegoś takiego nie doświadczył, nigdy tego nie zrozumie. Dziś jako dorosły facet pamiętam , jak ta dziewczynaka płakała, że nei ma mamy, a minęło jakieś 27 lat:O

Gość gość kotarba
normalnie teraz sobie to przypomniałem, wtedy tego niestety nie rozumiałem...

Gość gość kotarba
A, ty Wrózia nie masz do mamy żalu, że cię zostawiłą jak takiego bezpańskiego psa i oddala do obcych ludzi ? Ja bym czegos takiego nigdy nie wybaczył i nawet niechcialbym ich poznac.

No co Ty aż tak to ja nigdy nie miałam. Poza tym nigdy w szpitalu nie byłam. Ani nigdy poważnie nie chorowałam mimo, że sporo ćwiczyłam

Gość gość kotarba
Z drugiej strony przynajmniej masz wiele sióstr i braci i to jest fajne, a inne dzieci mają gorzej w własnych rodzinach, bo jest tam często alkohol, przemoc itd Żyją w biedzie, chodzą brudne i nie rzadko głodne. A, zobacz jak ty masz... o wiele lepiej od innych.

I dlatego nie chce narzekać. A Ty wcześniej właśnie do tego mnie naklaniales.. nieładnie,!

Gość gość kotarba
Nie nakłaniałem, ale teraz już rozumiem, skąd u ciebie takie zachowanie. Ma to nie wątpliwie związek z ogromną luka w twoim wychowaniu, z brakiem rodzicielskiej miłośći. Dzieci które są przytulane i mama czyta im bajki, które czują matczyne ciepło, takie nie są. Ty nigdy nie była niczyim oczkiem w głowie, bo byłaś zawsze jedną z wielu. Twoje próby zwrócenia na siebie uwagi, chęć bycia zauważoną, mają bez wątpienia podłoże w/w przyczyn.

Gość gość kotarba
Powiem ci że troche, do dóópy takie życie, i ci współczuje. W dodatku jeśli jesteś trans, to już w ogóle chóójnia na maksa. Trzeba mieć strasznie mocną psychikę, aby co dziennie dźwigać takie piętno, mając świadomość tego, że ma sie spiertolone zycie:O Zero szans, na rodzinę, na nawiązanie wielu znajomości, bo nie wiadomo, jak tam u ciebie z wyglądem. Musisz byc twarda wrózia.

Hehe wiedziałam, że to wykorzystasz :D aleś Ty głupi jak byt chłopie. :D wręcz przeciwnie, potrafię kochać jeszcze mocniej, bo: "Kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć. Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś." :* Gorzej z Tobą. Doświadczyłeś milosci a wybrałeś nienawiść.. Ty jesteś w jeszcze gorszym położeniu.

Gość gość kotarba
Taaa... Wmawiasz sobie, że białe, jest czarne i zaklinasz rzeczywistośc, a wiesz doskonale, że łatwo nie będziesz miał w życiu.

Gość gość kotarba
wróżia pokochała byś starego bezrobotnego łysego dziada?

Gość kato
a, te cytaty skąd, jeśli mozna wiedzieć? bomam nadzieję, że nie z biblii

gość kotarba dziś odziwo zawsze mi wszystko wychodzi i mam łatwiej niż wszyscy. Nie wyszło Ci jeśli chodzi o to ;)

Gość gość
Kogo masz na oku

Gość biceps 43cm
12:21 Katowice?

Gość gość
Smakosza ma na oku

Gość kato
biceps 43cm dziś Mnie nie interesują wirtualne związki :D

Gość gość
kato lubi w dóópke ;D

Gość biceps 43cm
Smakosza?Piwosza?Wątpię.:P Kato tylko pamiętaj że Wrozbelli trzeba od czasu do czasu przetrzepać tyłek pasem, gòwniarze niewychowanej ;)

Gość gość kotarba
wypiertalać mi z tymi cwelami z tego tematu! niech wypiertalaja do swojej oszki tej bladzi