Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba pójdę do paki ale tak nie nawidze kobiety za to ze

Polecane posty

Gość gość

spały z innymi ze niema dziewic ze wybrały sex nie nawidze was ale będziecie wolne ode mnie juz będziecie szczęśliwe z *****czami a ja sie zabije. udało sie wam zabić we mnie chęć walki w życiu wiarę. rodziców też niel ubie choc mi pomogli ale obaj mnie skrzywdzili . mama ze nie pozwoliła mi wychodzić spotykać sie z ludźmi a ojciec swoim alkocholizmem i obojętnością wobec mnie i traktowaniem mnie tylko rozkazami. Nie skończe studii w sumie ostatnie pare miesięcy mi brakło tak mało ale to niema sensu niema dawnego mnie została mi złość że minęło mi życie.

Gość gość
czlowiek niema w zyciu żadnej radości i dobze wie ze nie bedzie miał bo bóg naniego cierpienie sprowadza by odnalazl ratunek wnim aja sie zabije i nie odnajde hihi kwestia czasu nim mnie do tego życie posunie

Gość gość
zabić sie ale jak by nie bolało ;/? kazda metoda samobujstwa wiaze sie albo zpostrzeleniem i zdychaniem 10 godzin ale powieszenie chyba najlepsze jest .

Gość gość
nie nawidze ludzi z tej ziemi zdrajców ifałszywców obłudników okropnie porzadne nastolatki asie k****a jak szmaty. najgorsze ze zabraknie mi woli by palnać sobie w łep ;/ nie maczym sobie nawet palnac. polska zawszony kraj p******y sk****ony

Gość gość
polska to zgniły kraj bez wartosci niemoralny nic dobrego człowieka niespotka w polsce tylko k******o bieda i patalogia polityczna kwestia czasu nim odj***e wszystkim i zaczna sie zarzynać jak swinie .

Gość gość
faceci to tez kurwy ale w mniejszosci jest paru huji którzy rzna wszystko a kobiety daja sie dupczyć z miłosci lubia byc szmacone a ja pujde zato siedzieć ini to robia i sa szcześliwi .

Gość gość
jeb sie z wygladem piekna dupa a k***a zdradziecka k***a to nieprzyszłosć.

Gość gość
No i dobrze, jesteś tak porąbany, że wszyscy odetchną, a ty może nauczysz się tam w końcu szacunku dla ludzi i cierpienie cię uszlachetni. Wszystko jest po coś. Bóg tak chciał.

Gość gość
nie uszlachetni bo sie zabije i huj w d**e ci. sama sie uszlachetnisz puszczajac.

Gość gość
czyli bóg chce mojej śmierci a ludzi nie bede szanował kobiet które sie k***ią .które dały d**y *****czom .

Gość gość
ostatnie dni kiedy się wyżyć mogę, kobiety oddaja sie jednemu bo dobze pha a ini zostaja zniczym ale grunt ze wam sie dobze dupczyło przez miesiac czy rok , nieszanuje was masz racje niema dziewic szmacicie sie

Gość gość
Nawet po polsku pisać nie umiesz.

Gość gość
i dobrze niewarto sie utozszamiac z kobietami któreod 16 roku niesa dziewicami zeszmacony ten kraj

Gość gość
Mie zabijaj sie ja Tex nie mialem dziewczyny teraz mam 34 lat I poznalem ty na kafe dziwczyne jestesmy Para juz 2 miesiac

Gość gość
ja juz niebede miał dziewczyny musze sie zlikwidować .

Gość gość
faktycznie musze sie zabić jeszcze to do mnie nie dociera ale tak musze zrobić.

Gość gość
k***a znowu sie zakochuje z 6 raz a ona nie odpisuje tak szybko bo pewnie zinym pisze :/ takie życie jest nie ustane porażki ona z tamtym jest aja zaawka chyba jestem i dlaczego nienawidze kobiet bo ja kocham a ona jest obok ale niema jej ma ktoś jakas trutke o trutka dla szczurw ale tobym kilogram musiał zjesc

Gość gość
od miłosci do pierdla XD albo dalej postepujac samobujstwa ona tak mnie ma wd***e choc tego nie okazuje najgorsze ze sie zakochuje wniej poraz 5 chyba anawet jej niepocałowałem a zakilka dni moze dopaki pujde