Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Silny bolesny skurcz w plecach po lewej

Polecane posty

Gość gość

stronie. Pojawia się raż na jakiś czaś. Ostatnio miałam spoko chyba że 2 lata.i dzisiaj rano w łazience po prysznicu nagle poczułam w plecach po lewej stronie silny bolesny skurcz . I teraz przy każdym skrecie tułowia czuje bolesność w plecach zebrach jakby mnie ktoś kijem przetracil. Co to może być?

Gość gość
sprawa związana jest z sercem , obowiązkowo jakeisp odstawowe badania typy EKG lub jeszcze lepiej holter ekg mozna zrobic prywatnie, on wyłapie te bóle i co to za jedne, ale takze to moze byc początek objawu nerwicy serca:)

Gość gość
Ale to są bóle jakby mięśni przyzebrowych. Teraz akurat z lewej strony.ale bywalo ze z prawej jak się nie ruszam to na nie boli. Ttylko skręt tułowia powoduje dyskomfort

sprawa związana jest z sercem , obowiązkowo jakeisp odstawowe badania typy EKG lub jeszcze lepiej holter ekg mozna zrobic prywatnie, on wyłapie te bóle i co to za jedne, ale takze to moze byc początek objawu nerwicy sercausmiech.gif x po co się hamujesz? to pewnie rak:O x autorko, zwróć uwagę na swoją postawę przy wykonwywaniu ćwiczeń, spaniu ui siedzeniu przy kompie