Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W****ionalama

Sąsiad chuj

Polecane posty

Gość W****ionalama

Mam problem i liczę na to że ktoś może podrzuci mi jakieś rozwiązanie. Otóż mieszkam w akademiku gdzie łazienka jest jedna na 3 pokoje (4 osoby). Ułożyłam grafik sprzątania w języku angielskim (jeden sąsiad jest Hiszpanem) i wszystko fajnie oprócz tego z ten chuj robi syf i nie sprząta! Facet robi niesamowity burdel i ani razu nie posprzątał. 4 razy w tygodniu robi mi pobudkę koło 3.30 w nocy bo wraca naj****y z imprezy i rzyga do wspólnego zlewu w przedpokoju. Zaczynam dostawać p*****lca. Gościu ma na wszystko wyj****e bo jest Erasmusem... Co mam zrobić? Jak zmusić go do sprzątania i zachowania jak człowiek?

Gość gość
zrób mu loda

Gość gość
Zgłoś frajera, albo nagraj zrób.zdjęcie i daj na wioche

Gość gość
Powiedz kierownikowi akademika że on trzepie konia i spuszcza sie na podłoge w Twoim pokoju i że jak rano wstałaś to o mało nogi nie złamałaś bo tak było ślisko od tej spermy.

Gość gość
Zapomniałam dodać że czekam na odpowiedzi ludzi, a nie bydła, więc gość 20:53 - śmiało możesz wypierdalać

Gość gość
Moze zgłoś do administratorowi? Jesli nic nie pomaga:-/

Gość gość
Hehe z******ta laska z tym testem że czekasz na normalne odp. Może zastaw na niego pułapkę ukryta kamera. Nagraj CH...ja i zgłoś gdzie trzeba. Bo raczej nie wypali pomysł że wogle nie będziecie sprzątać bo koleś i tak się nie zreflektuje.

Gość gość
powiedz wszystkim że on cie zgwał.cił

Gość gość
Autorko tematu, uprzejmie proszę opuścić kafeterię z powodu wulgarnego tytułu tematu administrator kafe

Gość gość
Koleś jest za stary, byś go nauczyła czystości. Brudas zostanie brudasem. Jedyny sposób, to pozbycie się go... ;-)

Gość gość
Chyba rzeczywiście zostaje tylko zgłoszenie gościa. A nagranie go to dobra myśl, dzięki!

Gość gość
właśnie, zacznij go molestować to ucieknie, złap go za fifaka; a ponieważ jesteś podobna do faceta to on ucieknie

Gość gość
gość dziś W kwestii podobieństwa do faceta - mówimy o Twojej mamusi?

jaja... nagrać go szpiegowską kamerką jak rzyga, jak jest pod wpływem h'uj wi czego tam... pisemnie oraz telefonicznie zgłosić erasmusowi, adminstracji i gdzie się tylko da, zebrać podpisy świadków, dołączyć nagrania ze zdarzeń do pisma, wysłać to e-mailem do erasmusa, do administracji akademika zanieść osobiście, czekać na reakcję w.w instytucji, to jest chore żeby taki bydlak tak się zachowywał, ewentualnie możesz poprosić jakichś znajomych karków (jeśli znasz oczywiście) żeby z nim "pogadali" o tym na osobności... pozdrawiam, trzymaj się!

Gość gość
pshemo84 dziękuję bardzo za radę :* Tobie i wszystkim którzy odpisali po ludzku :)

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
Bardzo mi miło, że mogłem Tobie studentko dziewico pomóc

Gość gość
Cmoknij mnie w dziewiczą dziurke:-P

Gość gość
Strasznie suche te żarciki trolli, ale nie każdy ma iloraz inteligencji powyżej zera, więc rozumiem że bydło się dobrze bawi.