Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Namysłow ty nawet w Sratysłowie nie mieszkasz wieśniaku

Polecane posty

jeppany kłamco! :o nie masz sie czym szczycić, bo nawet na mieszkanie w tym zapyziałym miasteczku Cię nie stać, tylko katem u rodziców na jakims wypizdowie siedzisz!

Gość gość
Ale on się urodził w Namysłowie i ma tam 15 km ty też jesteś ze wsi jak on!!!

A czy ja piszę że mieszkam w mieście lub miasteczku?? Nie!! Więc mnie nie porównuj z tym kłamliwym zakompleksiałym pissdusiem!

Gość gość
Przecież ty sam autorze pisałeś że mieszkasz na wsi więc też jesteś wieśniakiem i piszesz też o sobie ja do kołbuca nic nie mam

Gość gość
Eeee, przecież on nigdy nie pisał, że mieszka w Namysłowie, tylko że we wsi Polkowskie :D nawet adres i Wikipedię wrzucał :D i parę razy kłamał że na Armii Krajowej w Opolu:D

ostatnio pisał o Sratysławie jakby to było jego zapyziałe miasteczko i ta mieszkał :) więc kto kłamie. ja nigdy nie kłamałem gdzie mieszkam.

Gość gość
Głupek on pisał że mieszkał na ZWM w Opolu a nie na Armii Krajowej to jest to samo Osiedle ale po zmianie nazwy

Gość gość
Osiedle Armii Krajowej w Opolu kiedyś przed zmianą nazwy nazywało się ZWM aha kobiecy Karol Browar Namysłów jest starszy niż twoja wieś :D

Gość gość
Kobiecy Karol Browar Namysłów powstał w 1321 roku zajrzyj do Wikipedii i to drugi najstarszy browar w Polsce wiec Namysłów nie jest zapyziały mam ciocie w Namysłowie więc wiem nie znam kołbuca

Gość gość
I co dalej twierdzisz że Namysłów jest zapyziały autorze?

Tak, ta zapyziała wiocha nie powinna mieć prawa określania jej mianem "miasta", bo godzi prawdziwym miastom, jak np. Warszawa.

Gość Namysłów opolsk wojew
Namysłów nie powinien mieć praw miejskich tak? Akurat Namysłów jest o 200 lat starszy niż Warszawa i zyskał prawa miejskie wcześniej niż Warszawa w 1249 roku Namysłów zyskał prawa miejskie i ma je nieprzerwanie aż do dziś a browar Namysłów powstał w 1321 roku gdy Warszawa była jeszcze wsią Co w tym mieście jest nie tak? Goofno wiesz o Namysłowie nigdy tam nie byłeś nawet nie wiesz jak on wygląda PS Namysłów to miasto powiatowe ma 16 tysięcy mieszkańców

NAMYSŁÓW NIE JEST ZAPYZIAŁY Namysłów to miasto powiatowe i ma drugi najstarszy browar w Polsce z 1321 roku i ma też filie browaru Namysłów w Braniewie na Warmii i Mazurach Namysłów na każdym kroku ma supermarkety ma nawet klub zapaśniczy idioto obrażasz Namysłów? Tak? A znasz jego historię? NAMYSŁÓW BYŁ KIEDYŚ KSIĘSTWEM Namysłowskim i był zawarty pokój w Namysłowie i w Namysłowie był zakon joannitów i Namysłów historycznie jest związany z Wrocławiem i Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 40 km od Opola

Namysłów jest zapyziały tak? Spójrz na swoją wieś co? Pisałeś że jesteś ze wsi a miasto Namysłów jest sto razy lepsze niż twoja wieś i co kto tu jest zapyziały? Twoja wieś i co zatkało cie?

ja nie oszukiwalem piszac ze jestem z miasta/miasteczka jak ty. dodatkowo starasz sie wszystkim wmowic ze to "miasto" i w dodatku takie "codowne" to sobie w nim zyj i daj innym spokoj! nie kazdy ma ochote czytac o jakims zadoopioskim miasteczku, jakich w calej Polsce sa setki. "Dobra zmiana" sprzyja nadawaniu praw miejskich miejscowościom 1400 mieszkancow co jest wg mnie chore. Słuchaj, w poblizu mnie lezy wlasnie taki wypissdów co sie zwie "miastem" i tam wlasnie jest silownia z ktorej korzystam. Ale mi przez głos i klawiature by nie przeszlo wsrod ludzi rozglaszac o tym "miescie" jakie jest "cudowne", bo nie jest, pomimo ze niektorym sie wydaje ze jak juz jest browar...czy zaklad pracy zatrudniajacy kilkaset czy tysiac lub dwa- pracownikow, to juz"ziemia obiecana" :o moze dla takiego patola jak ty, co mieszka na totalnym dzikim zadoopiu i jak przyjedzie do takiego wlasnie "miasta" to czuje sie jak w "nowym jorku" bo dla niego to pewnie "wielki swiat", jak całe swoje prostackie zycie nie widzial nic poza..nim. ale ty tego nie zrozumiesz. byles i jestes tylko zakompleksiałym chlopkiem z zadoopia :o

Tylko Namysłów jest miastem Od 1249 roku i ma wszystkie cechy miasta i Namysłów nie ma 1400 mieszkańców tylko 16 tysięcy mieszkańców naucz się czytać ze zrozumieniem :o

powtarzam Ci, to żadne miasto, a MIASTECZKO co najwyżej czyli taka duża WIEŚ :) nie porównuj "tego" czegoś do prawdziwych miast jak Warszawa, Krakow czy Poznan, bo to w porównaniu do nich jest WIEŚ

NAMYSŁÓW JEST MIASTEM OD 1249 ROKU i to miastem powiatowym może mi jeszcze napiszesz że Opole nie jest miastem co? A czy też nazwiesz wypissdowem miasto Które jest 30 km od Namysłowa mniejsze zresztą bo ma 14 tysięcy mieszkańców które ma nawet McDonald's wyremontowane kino duży szpital z Sorem najniższe bezrobocie w Polsce a we wsi baranów tuż pod tym miastem właśnie budują galerie handlową na 50 sklepów z kinem na 5 sal kinowych i lodowiskiem i co też nazwiesz wypissdowem?

Opole jest miastem, czy z tym się kłócę?? Nie. Tak, dalej powiem ze ten twój Sratysłów to wypissdów. Identyczne miasteczko oferujace identyczne "atrakcje" lezy najbliżej miejsca w którym mieszkam. Nazywa się tak samo jak Sratysław --> WYPISSDÓW. W takich małych zamkniętych społecznosciach sami zyeppani, ograniczeni ludzie, patolstwo i debilism sie szerzy. Homofobia i transfobia - ktorą Ty "mieszczuchu" nie raz tu okazales, są znakiem rozpoznawalnym takich miejsc :o nieprzyjaznych do zycia ludziom, a przynajmniej nie trzeciemu sortowi :o Omijać szerokim łukiem...szczęście tam obwodnice budują od was??

OPOLE TO NIE JEST ZADOOPIE ANI WYPISSDÓW TYLKO MIASTO WOJEWÓDZKIE I Opole jest 3 Najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i myślisz że w Opolu nic nie ma? A uczelnie a teatry kina filharmonia amfiteatr duże galerie handlowe galerie sztuki koncerty FESTIWALE OGRÓD ZOOLOGICZNY to co? A BYŁEŚ KIEDYŚ W Opolu? Nie nie byłeś poczytaj sobie w Google o Opolu albo tam pojedź a potem oceniaj bo na razie goofno wiesz o Opolu

Namysłów-Sratysłów-Wypissdów i Koniec. Żyj sobie tam wieśniaku o małym rozumku i nie zatruwaj powietrza na kafe swoimi Sratosławskimi bąkami o jakimś zadoopiu innym którzy o to nie proszą!

Idioto sam byłem pedałem uprawiałem seks z kilkoma facetami ale nie chce nim być stałem się agresywny bo zrozumiałem że homoseksualizm jest zły i że źle robiłem żałuję seksu z facetami

Już nigdy więcej się nie umówię z żadnym facetem stałem się homofobem dlatego że nie chce być pedałem nie chce by tak ktoś o mnie myślał to było złe u mnie na wsi wszyscy moi znajomi wiedzieli kim jestem ale nikt mnie nie obrażał i nie bił nie szydził z tego powodu mieli mnie w doopie wcześniej się tym chwaliłem teraz chce by każdy o tym zapomniał

Sratysłów...i o tym właśnie piszę, że na tym Twoim zadoopiu sama patologia, zero normalności, a ty pedale doprowadziles sie do tego, ze bbronisz juz swoje zadoopie, swojego agresora i patola - Syndrom Sztokholmski? ;) aaale malutki jesteś i słabiutki chłopczyku, czym Ty chcesz zaimponować kobietom, słabością i nieporadnością, uległością na maxa? ;) z tym to karierę napewno zrobisz ale w...piertlu :) cffelu :) jak uj ci nie staje, to do kogo bijesz.. :D mylisz ze jakas desperatka na ciebie poleci?? frustrat..masz problem. zaakceptuj lepiej siebie, bo inaczej nigdy nie bedziesz szczesliwy. zaakceptuj swoją ODMIENNOSC i badz MEZCZYZNĄ!!!

Wpisz sobie w Google Polkowskie i poczytaj o mojej wsi