Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDZIE NIE WYCHODZIMY Z MĘŻEM

Polecane posty

Gość gość
Zaraz sie Awantura zrobi że jakiś inny do niej podchodzi że chce mu ją odebrać

Gość megi222
Do 13:53 - znasz znaczenie słowa k***a? Co do Twojej wypowiedzi to rozumiem, że nie każda matka czy teściowa chętnie bedzie siedzieć calymi dniami z dzieckiem ale przecież choroba to wyjatek, naprawde żadna z nich Ci nie pomoże w wyjatkowej sytuacji? Tym bardziej że dzieci nie chorują przez cały rok tylko najczesciej w okresie jesienno-zimowym, no chyba że Twoj synek jest takim chorowitkiem no to wtedy ja bym sobie nawet glowy nie zawracala szukaniem pracy

Gość gość
14.25 znam znaczenie slowa k****, nie wierze ze nigdy jak sie zdenerwowałas nie powiedziałas "k***a" to raz. Nie mam w poblizu akurst zadnej babci czy dziadka, ktorzy mogliby sie zajac synem w czasie choroby. Niektorzy powiedza "znajomi, inna rodzina"... Nie ukrywajmy ale nikt nie ma z tego przyjemnosci ze zajmuje sie czyims dzieckiem, zatrudnienie opiekunki nieraz wyniesie tyle ile sami sobie zapracujemy bedac w pracy. Dlatego uwazam, ze argumenty typu idz do pracy, dziecko do zlobka sa z d**y bo w zlobkach dzieci choruja nawet 2 razy w miesiacu i 2 tygodnie w miesiacu siedza w domu, jak znalezc prace w takim razie? Moj syn tak chorowal przez pierwszy rok, bywaly miesiace gdzie tylko tydzien byl w przedszkolu. Teraz choruje rzadziej ale jednak raz w miesiacu srednio siedzi w domu. Szlag mnie trafia jak ludzie pisza matce "idz do pracy, dziecko do przedszkola" nie majac zielonego pojecia jak to w praktyce wyglada.

Gość gość
Pewnie przed ślubem też nie wychodzili a ona cieszyła się że ma takiego domatora, bo kolezanki narzekały że ich faceci biegają po klubach i chleją. To ma co chciała. Ja miałem jedną partnerkę z którą nie wychodziłem nigdzie, bo jak wypiła dwa drinki to mi było wstyd za nią, odwalali jej konkretnie, rozstaliśmy się. Teraz mam żonę i też nie wychodzę bo wstyd ja pokazać, po ciąży siedziała 3 lata w domu i żarła, z 60 zrobiło się 100kg, do tego myśli że dalej jest szczupła bo ubiera mini itd wygląda komicznie.

Gość gość
Jak można nigdzie nie wychodzić. ..ułomy

Gość megi222
kochana, napisałaś: "Zrozumcie to wreszcie wredne k***y", więc słowo o ktorym mowa nie zostało użyte jako przecinek ale mniejsza z tym, nie o tym temat... Nie myśl, że sie Ciebie uczepiłam czy coś, w Twoim przypadku może i faktycznie nie jest proste znaleźć i przede wszystkim utrzymac pracę. Jednak jest masa kobiet - matek, które pracują i tez mają małe dziecko/dzieci. Jedne nie pracują bo nie maja nikogo, kto moglby sie nimi zająć lub nie oplaca im sie pracować po to żeby zarobic na opiekunke - spoko. Inne nie pracują bo im tak po prostu wygodnie, wolą siedzieć na łasce męża i narzekac. Moglabym z marszu kilka takich osob wymienić ze swojego otoczenia. Dlatego jeśli faktycznie niema wyjścia to pewnych rzeczy sie przeskoczy ale byc moze autorka miałaby pomoc w postaci rodziców/teściów tylko "tak sie umówiła z mężem"...