Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż tirowiec ? nigdy w życiu

Polecane posty

Gość gość

Mój sąsiad tirowiec to zwyczajny oblech i tuman. Nie chciało mu się uczyć to został tirowcem. Wiecznie go nie ma, a wszystko jest na głowie żony. Wraca z trasy wielce umęczony i tylko chla piwsko. Wspólny znajomy twierdzi, że przechwalał się ile zaliczył po drodze leśnych ssaków. Robole i tirowcy to najgorszy typ na męża.

Gość gość
tu gdzie pracuje mam czesto kontakt z tirowcami (dlugie i krotkie trasy) wszyscy sa normalni, wiekszosc ma rodziny i ci, co jezdza na dlugie trasy czesto opowiadaja jakie fajne zony maja i jak dobrze sobie te zony radza kiedy ich nie ma. Moj ojciec mial firme budowlana i mialam bardzo dobry kontakt z jego pracownikami i ich rodzinami, wszyscy normalni ludzie. To nie od zawodu zalezy jakim ktos jest czlowiekiem

Gość gość
Żeby zaliczyć ssaka leśnego, trzeba wjechać w leśne ścieżki. Wielkim tirem jest to niewarte zachodu - pół dnia manewrów, żeby potem tym słoniem wyjechać. Z usług tych pań korzystają busiarze i panowie w osobówkach. Wiem z doświadczenia :)

Gość gość
9.17 Wypisz wymaluj mąż koleżanki, a ona wiecznie sama z małym dzieckiem. Do tego facet tak trafia, że tu go oszukają, tam wywalą. Kasę też przewala, a potem nie chce się przyznać czy to poszło na mandaty czy na panienki.

Gość gość
Nie lesne ssaķi tylko kobiety z portali w kabinie miejsce jest i płacic nie muszą ,dobra bajera wystarczy,więc nie muszą w lesie ,a ssaki na parkingach tez są