Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU LUDZIE wolą oglądać pewne rzeczy niż sami je robić?

Polecane posty

Gość gość

- zamiast samemu gotować (co jest zresztą wielką frajdą) oglądaja programy kulinarne jak inni gotują - zamiast samemu grać w gry oglądają jak inni grają, przecież to jest jakieś chore lepiej samemu przyciąć w gierke niż patrzeć jak jakiś jeden debil z drugim grają (na jutubie mnóstwo takich graczy a miliony ich oglądają masakra jakaś) - zamiast samemu uprawiać seks to ludzie oglądają p,o,r,n,o,l,e - zamiast samemu żyć to ludzie oglądają jak inni żyją, seriali filmy itp - niedługo zamiast samemu oddychać ludzie będą oglądać jak inni to robią, zamiast jeść będą patrzeć jak inni to robią, zamiast spać będą oglądali w telewizji 8 godzinny film jak jakiś koleś śpi CZEMU ludzie są tacy powaleni? zamiast samemu żyć i robić wiele ciekawych rzeczy oni tylko oglądają jak robią to inni, to jest żałosne

Gość gość
- zamiast uprawiać sporty wolą oglądać jak inni uprawiają - zamiast sie bawić tańczyć wolą oglądać jak inni to robią (you can dance, taniec z gwiazdami itp itd)

Gość gość
e tam, ludzie żyją tylko skromniej i prościej niż ci których oglądają w tv:P coś tam gotują, w coś tam grają (ci co lubią), seks też większość jakiś tam ma

Gość gośćJulia
Zamiast trenować, oglądają Chodakowską z kawałkiem pizzy w dłoni ;) Polecam więc www.igortreneronline.pl. Można i pooglądać i się pośmiać. I zmienić swoje życie. A nawet wygrać dziesięć tysięcy złotych za własną przemianę!

Gość gość
wypiertalać spamiarze jepani

Jak nie które rzeczy jeszcze można zrozumieć, np programy kulinarne w większości ogląda się, żeby coś w nich wyciągnąć, nauczyć się jak to robić, tak na przykład właśnie oglądania sportu już nie rozumiem. I faktycznie to jest straszne. Już są programy w których ogląda się ludzi którzy coś oglądają o_O

autor spłyca i upraszcza temat, ja np. lubię pooglądać jak wymiata fatal1ty w quaka 3 lub unreal tournament, cs itp. lubię sobie obejrzeć mecz w telewizji, igrzska, tenis, skoki narciarskie, szachy etc. BO NIE TRZEBA K'URWO J'EBANA KUPOWAĆ CAŁEGO BROWARU ABY NAPIĆ SIĘ PIWA, albo hodować plantacje marihuany aby zapalić skręta... k'urwa to że oglądam skoki narciarskie to mam nie oglądać, wziąść narty i iść skakać według twojej "filozofii" tępaku, ty mi k'urwo j'ebana nie będziesz mówiła co ja mam robić albo woleć...

Gość gość
no ale raczej nie do polemizowania z tobą... Ty już pokazałeś swój poziom 🖐️

bo mnie wkur'wia ułomność autora który uogólnia wysuwając pewne kretyńskie tezy...

a psychologia ludzka jest o wiele bardziej skomplikowana a on zakłada jakąś kretyńską teze i jeszcze na koniec obraża...

Gość gość
ty natomiast obrażasz potrójnie i blokujesz wolność wypowiedzi autor ma prawo gadać co mu się chce