Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasssik92

test zrobiony 4 dni przed miesiaczka

Polecane posty

Witam dziewczyny staram się z narzeczonym o dziecko , mam już 5-letniego synka więc stwierdziliśmy , że czas na drugie . Staramy sie od września i nic w lipcu odstawiłam pigułki . Nie dawno zrobiłam test ciążowy ( 4 dni przed spodziewaną @ niestety ciekawość jest silniejsza) ale niestety nie widać nawet bladziutkiej drugiej kreski.. Czy mogę jeszcze liczyć za kilka dni, że może jednak pojawi się ta druga kreseczka? jak było z Wami? czekam niecierplowie na Wasze odpowiedzi :)

Gość gość
Autorko poczekaj jeszcze. Pamietaj ze termin kazdej kolejnej miesiaczki jest w sumie czysto teoretyczny bo zawsze jednak moze sie przesunac z powodu stresu choroby itd. Takze poczekaj jeszcze. Ja bym poczekala z tydzien po terminie. Zrobilam tak rok temu w przypadku swojej ciazy i od razu eyszly 2 grube czerwone kreski:) czego i Tovie życzę:) powodzenia!

Gość gość
No i co ci dał ten pośpiech? CZemu jesteś w tak gorącej wodzie kąpana?

Gość gość
Bo stara się o dziecko dla tego .......

Gość gość
Wrzuc na luz bo inaczej nie zaciazysz nigdy. A twat 4 dni przes terminem okresu to debilizm.

Gość gość
Ja tez robilam testy juz z 5 dni przed @ :D ciekawość... :o 2 dni przed wyszła mi 2 kreseczka :) teraz leci 31tc :)

Gość gość
Dziewczyny maja racje. To debilizm w czystej postaci! 4 dni przed miesiaczka????Lecz sie na glowe.

Gość gość
Lecz sie test elektroniczny zrobilam juz w 10 dni po zaplodnieniu...i wiedz.ze jestem.

Gość gość
powinnaś się wstrzymać ok tygodnia. swoją drogą spróbujcie może celować w owulację. nam to pomogło.