Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest słaby w łóżku... Nie mialam nigdy orgazmu

Polecane posty

Gość gość
Egoista i tyle.

Gość gość
Egoista bo zadbał o swoją przyjemność? A egoizmem nie jest oczekiwanie że ma zadbać jeszcze o waszą? Bo co, kobiety są kalekami sparaliżowanymi, leżałybyście tylko i pierdziały a facet ma wszystko zapewniać łącznie z orgazmem? Ma zarabiać na rodzinę, powinien mieć dom, wykonywać wszystkie męskie czynności bo jest facetem, wykonywać wszystkie babskie czynności bo jest równouprawnienie i powinien on to robić, w łóżku też za wszystko on jest odpowiedzialny, niedługo będziecie wymagały żeby wam tampony wymieniali i podmywali :-D

Gość gość
a mialas sama ze soba? a mialas z innym? baby praktycznie nigdy nie maja orgazmow pochwowych, doucz sie i przestan byc zboczencem co tylko o seksie mysli, jakby to bylo cos najwazniejszego.

Gość gość
panie, dzisiaj sa kobiety ktore naprawde wymagaja by mezczyzni je ubierali, chodzili z nimi na babskie zakupy, ubierali sie w ciuchy ktore kobieta kupi, obcinali i malowali im paznokcie... serio, to sie rozrasta jak wesz na dópskó

Gość gość
Mój mąż też jest do niczego w tych sprawach. Na początku było ok, ale teraz... Seks trwa 5 min,bo on już kończy i dalej mu się nie chce. Nawet zasugerowałam, żeby poszedł do jakiegoś lekarza, to się obraził. W ogóle nie ma chęci do życia. Wyjść gdzieś też nie, ani do kina (można w domu film obejrzeć), do znajomych nie, potańczyć nie, nawet na spacer nie chce mu się iść. Po pracy tv, kapcie i kanapa. Ma 31 lat, ja 30. Mamy syna 8-letniego, to nawet nie chce mu się iść z dzieckiem w piłkę pograć. Mam tego dość. Nie będę w wieku lat 30-stu żyła jak emerytka.

Gość gość
To czyja to wina ze kobiety nie mają ochoty .?

Gość gość
gość dziś ratuj sie kobieto

Gość gość
Do panów powyżej,którzy z pewnością prezentują podejście partnera autorki. Umiecie czytać to wróćcie i przeczytajcie raz jeszcze. Autorka pisze że różnych rzeczy próbowała,proponowała itp i co robi facet? Uśmiecha się,mówi że trzeba by było i guzik robi. Ważne ,że on ma gdzie wsadzić i jest zaspokojony.

Gość gość
12cm w zwisie?

Gość gość
11:24 jeżeli facet sam o siebie potrafi zadbać to też to róbcie a nie gadajcie żeby on to zrobił, bo kobiety przez całe życie się tak ślizgają, tylko by dyrygowały, nawet w rzeczach na których się nie znają, to jest dopiero egoizm :-D

Gość gość
11:27 taaa zwinięty w rulonik :-)