Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner sprawia ze czuje się beznadziejna

Polecane posty

Gość gość
Nie dotrwałam nawet do połowy, zapytam sie tylko - jestes garbata, nie masz nogi, czy jedno szklane oko, ze sie związałas ze starym dziadem?? Po chuj ci staruch, oni zawsze sa zgorzkniali i wkurwiajacy, On Cie traktuje jakby ci tatusiowal. Różnica wieku to Max 5 Lat, zeby sie udało i było normalnie. Jemu sie podoba, ze bzyka młoda łaskę i jeszcze moze ja sobie wychować. Tez doradzę Rozstanie, bo na moje oko i tak Cie kopnie w dupę, ale za nim, To będziesz wrakiem.

Gość gość
Dziękuje Wam za kolejne komentarze. Jestem wdzięczna, ze sa napisane mądrze i bez wulgaryzmów :) Moje zapominalstwo to nie zapominanie o gazie czy kluczach. Odnosi się to raczej do sytuacji wysłania mu zdjęć z wakacji, wysłania grafiku czy tak jak dziś zapomniałam wystawić koła na wierzch, a trzeba było się przekopywać przez stertę gratów w garażu (spieszylismy się). To tak dla wyjaśnienia :P

Gość gość
I bez obrazy, ale to On ma twardy charakter, ale ty nie. On wie, ze jestes miękka i Dlatego ciagle ci do******la.

Gość gość
Przeczytałam całość. Mam 60 lat i tyleż lat doświadczeń. Zostaw ten typ faceta jak najszybciej, a dasz sobie szansę na lepsze, spokojniejsze zycie. Z nim takiego nie będziesz miała.

Gość gość
"Partner sprawia ze czuje się beznadziejna" Przeczytaj swój temat i wyciągnij wnioski. Przy odpowiednim partnerze powinnaś się czuć zaje.biście i związek powinien cię uskrzydlać, a nie czuć się podle i beznadziejnie. Po co ci facet, który sprawia, że tak właśnie się czujesz? Koleś ci dowala, jak może, jest toksyczny. Kopnij go w dupę.

Gość gość
Ja swoją dziewczynę kocham za zalety, a nie krytykuję za wady, też jest różnica parunastu lat miedzy nami i akceptuję że możemy się różnic w pewnych kwestiach, na pewno mnie to nie złości, może ciut irytuje :-)

Gość gość
Tytuł powinien brzmieć jestem beznadziejna a partner mi to uświadamia. Ci co piszą że przecież nie specjalnie zostawia się czajnik na gazie i nie zamyka drzwi gratuluję glupoty, jak się spali chata lub ja okradną blondi ruszy ramionami i zrobi słodkie oczka ja nie chciałam.

Gość gość
A pani beznadziejna niech zostawi człowieka w spokoju i idzie się dymać bo do tego jest stworzona, wystarcza 3 drożne otwory mózg nie potrzebny.

Gość gość
Pingwinica nie jest blondi:P

Gość gość
Do pani beznadziejnej przyjechał dymator, musi dać z siebie wszystko, ale pingwinica to lubi;)

Gość gość
18:39 ty wredny kretynie j****y egoisto, twoja mama bedzie tak robić za x lat i wyrzucisz na śmietnik, twoja partnerka zachoruje i co? Śmietnik... Oj żeby cię pedale życie skarciło za takie coś i żeby cię demencja dopadła i alzheimer i parkinson w wieku 30 lat i żebyś sobie sam chatę spalił z sobą w środku

Gość gość
I żeby cie rodzina opuściła

Gość gość
18.49 eutanazja w Holandii bardziej humanitarną, stać go na nią:P

Gość gość
I opieka społeczna

Gość gość
Jak się to czyta, to aż przykro. Jesteś jeszcze młoda i odpowiednio do wieku naiwna. Uleglas stereotypowi, że jak ktoś jest starszy, to i mądrzejszy, więc choć nie rozumiesz za co on tak cię łaja, to przyjmujesz, że na pewno ma odpowiedni powód, tylko nie jesteś zbyt mądra żeby go odgadnąć, ale i tak wyliczasz swoje wady poszukując tego powodu. Wady ma każdy, w tym i twój partner. I to jego olbrzymią wadę tu widać, nie jakieś drobne twoje. Otóż ewidentnie on ma problem z emocjami i wyladowuje je na tobie. Pisalas że miał depresję, to już widocznie taki typ, że coś nie tak z głową. I traktuje cię bardzo nie w porządku, że obwinia cię za swoje humory i jeszcze karze ci myśleć, że to wszystko twoja wina. Klasyczny przykład urabiania młodej, glupiutkiej gąski pod oczekiwania niepelnowartosciowego, choć dorosłego już samca, ktorego tylko na taką stać, bo kobieta w jego wieku by mu na coś takiego nie pozwoliła, i przy takiej musiałby się wziąć w garść. A przy tobie nie musi. Znajdź sobie kogoś mniej więcej w swoim wieku i nie marnuj swojego życia na niego.

Gość gość
gość dziś Bardzo mądrze napisane

Gość gość
Jak to powiedział jeden znany psychiatra: "If people can't control their own emotions then they have to start to control other people'r behavior." To tak a propos zachowania tego gościa z tytułu.

Gość gość z Paryża
W jednym zdaniu piszesz o tym że kochasz go dojrzałą miłością a w następnym że koleś Cie poniza. Nie wspominając że określasz go dobrym i ciepłym człowiekiem. Ja tu logiki ani dojrzałości nie widzę.

Gość gość z Paryża
19:03 święte słowa

Gość gość
A mi się wydaje że poprostu ktoś jej uświadamia, i pokazuje dowody, że nie jest taka z******ta jak myślała. Ktoś napisał że kocha dziewczynę za zalety a o wadach nie mówi- głupie to i tyle. Właśnie najbliższą osobą powinna ci uświadomić i pomoc te wady zmienić. Ty masz do niego pretensje z jednego powodu - wiesz że on ma rację.

Gość gość
gość dziś Źle ci się wydaje.

Gość gość
Ale to jest babskie forum i facet nawet jak ma rację to ma nic nie mówić bo ona się czuje beznadziejnie, koło księżniczki trzeba skakać a nie ja krytykować

Gość gość
Typowe babskie rozumowanie, zrobiłam coś źle to zrobiłam, stało się - koniec tematu, nie drąż

Gość gość
A najbardziej doradzają toksyczne k***y w białych rękawiczkach. Szkoda czasu i zdrowia dziewczyno.

Gość gość
@gość dziś Ty to byś chciał być chociaż toksycznym k***em, ale na ręcznym całe życie :D (i słusznie, że żadna na ciebie nawet nie splunie, bo nie warto!)

Gość gość
A dlaczego Ty poprostu nie odpuscisz. Skoro jest " mądrzejszy " niech się wszystkim zajmie. A Ty lez i pachnij. On będzie zadowolony jak przywita to atrakcyjna i przygotowana Kobieta, nie będzie sprzeczne i czucia się źle.

Gość gość
Ty wyżej weź swoje psychotropy. Będziesz stała cała roztrzęsiona, zapłakana u kresu sił a twój misio będzie ci tłumaczył że to dla twojego dobra. Za chwilę będziesz żarła gruz i tłumaczyła misia że ma rację i to dobry człowiek.

Gość gość
Kobiety bywają dokładnie takie same. Uciekać, zapomnieć.

Gość gość
Ja chyba też zostałaby kura domowa w takim wypadku.

Gość gość
Niezła desperacja