Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki są agresywne i prowokuja mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
Ale to wy wybieracie mezczyzne na ojca waszego dziecka. Czemu atakujesz slownie mnie? Ja seksu nie uprawialem. Jak jakas kobieta leci na debili to potem zostaje sama a jak porzadnego mezczyzne czy chlopaka to sama nie bedzie bo porzadny poczuje sie odpowiedzialny. Wy narzekacie na tych, ktorych wybieracie a obrywa sie takim jak ja, ktorych olewacie.

Gość gość
Do wychowania dziecka sa potrzebne dwie dojrzale,madre osoby, a nie byle matka i byle ojciec, ktore jedyne co umieli zrobic to wsadzic penisa do pipy.

Gość gość
Ale dzieci maja rowniez osoby glupie i nieodpowiedzialne i jednak je wychowuja. I oboje uprawiajac seks wiedza , ze istnieje ryzyko zajscia w ciaze. To tylko wina faceta skoro sie tym dzieckiem nie interesuje, bo kobieta jednak opiekuje sie istota,ktora powolala na swiat.

Gość gość
Typowe babskie pierolenie, ze wina faceta. Rada na wszystko typowej, polskiej kretynki - obwinic faceta. Zaloze sie, ze to produkcja wlasnie takich dwoch przyglupich, nieodpowiedzialnych osob, skoro potrafi tylko zrzucac odpowiedzialnosc na innych.