Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki są agresywne i prowokuja mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
My Polki wiemy, że wymagać możemy - przed, w trakcie i po a mężczyźni najczęściej sami siebie prowokują 💤

Gość gość
no tak, mezczyzni zawsze sa winni wszystkiemu co najgorsze, a kobiety to okazy cudownosci typowa baba jest typowa i typowo dziecinnie sie wypowiada. jak kobieta jest gwałcona to nie powiesz jej "sama sie zgwałciłaś", ale jak juz mezczyzna jest sprowokowany waszym zrzedzeniem na niego ,fochami i szantażami, a co dopiero inna agresja to wina faceta, bo byl taki czy śmaki was to leczyc juz trzeba bo nie ogarniacie wzajemnosci miedyzludzkich

Gość szry
nie tylko kobiety moga wymagac, mezczyzni rowniez. ale zastanwocie sie: jesli nie z wlasnego, swiadomego wyboru jestescie, ludzie, SAMOTNI, to problem moze lezec nie po przeciwnej stronie, tylko w was - za wysokie wymagania w stosunku do tego co sie soba reprezentuje i jest w stanie dac w zamian. nigdy nie przeszlo przez mysl? no to wlasnie jest okazja sie zastanowic. zapraszam do myslenia wewnatrz wlasnej glowy nad problemem skracanym do przyslowia "wyzej sra niz du*pe ma":)

Gość gość
Ja akurat mam za wysokie wymagania, bo nie interesuja mnie szlaufy, manipulantki, roszczeniowe, zrzędliwe dzidy ktorych jest wiekszosc, a ta mniejszosc juz dawno sparowana z duzo przystojenijszymi i kasiastymi niz ja :)

Gość gość
Uległość, haha chciałoby się. Jak się chce seksu, to trzeba być uległym kobiecie i się jej poświęcać, dogadzac i okazywać jej szacunek. A nie tylko chcieć :)

Gość gość
lol, jak sie chce seksu to sie zostawia tepe, zadzierajace nosa, przekonane o swojej niepowtarzalnosci i wyjatkowisci baby i sie idzie do tych bardziej otwartych kobiet, ktore nie maja problemu z wlasna fizycznoscia, chocby i sie mialo za to placic.

Gość gość
Nie możesz mierzyć wszystkie równo!

Gość gość
agresywni sa tylko faceci i nie szanuja kobiet, nie maja kompletnie nic do zaoferowania kobiecie a wymagaja ch/u/j wie czego

Gość gość
to wychodź z domu tylko pod opieką matki

Gość gość
pyskate i znecajace sie psychicznie sa tylko kobiety i nie szanuja mezczyzn, nie maja nic do zaoferowania mezczyznie a wymagania maja na poziomie diamentowej macicy z platynowym sedesem - a wszystko konczy sie jak widac w okolicy d**y:D

Gość Anna143
Wy faceci macie nam służyć albo zdychać!!!!!!!!!ahahahahhaha albo tortury wam damy takie że się posracie. Wasze fallusy będą we krwi

Gość Anna143
Facet to musi być bity. Ja mam męża k***a i go zdradzam z przystojnymi latynosami i wogle bo polacy zboki tylko Oni przynajmniej mi pieniądze dają normalnei słuchają służą mi . A swego męża torturuje już 5 dzień nic nie je :D

Gość gość
Czyli tam gdzie się kończy u ciebie u innych się zaczyna? Agresją niczego nie zdziałasz, ani nie zaczniesz ani nie skończysz

Gość gość
Mam nadzieje ze cie w kilka najblizszych wieczorow ktos zg****** tylko do tego sie nadajesz, nienawistna szmato, a po wszystkim zrobia to, na co zaslugujesz - podetna gardlo od ucha do ucha

Gość Anna143
bije go i torturuje różnie teraz ma bonus lepsze dni nic nie je . Bo tak to go bije że w sińcach chodzi. Wykorzystuje Go i wogle. Zboczony jest sexu chce codzienni to zbok jest urwa zdychajcie faceci bo was zabije

Gość Anna143
jak ja zabiję ciebie i zjem na obiad :P spieprzaj głupcu niedorobiony zboku . Wy nie lepsi jak zdradzacie żony czy rzucacie je po grubsze są czy coś

Gość Beata5688
Aniu Masz Rację faceci zdradzają bo żony albo przytyją albo seksu nie dają jak wiadomo seks służy tylko do rozmnażania a oni tak traktują swoje żony padalce jedne. Ja mam dobrego męża co takich rzeczy nie chce nie wyprawia , ale te k***sy zboki j****e to takich tylko trzepać

Gość gość
"lol, jak sie chce seksu to sie zostawia tepe, zadzierajace nosa, przekonane o swojej niepowtarzalnosci i wyjatkowisci baby i sie idzie do tych bardziej otwartych kobiet, ktore nie maja problemu z wlasna fizycznoscia, chocby i sie mialo za to placic." x Hahaha, płacić za udawanie i szopkę w wykonaniu d****** być jednym z wielu. Płacić za taplanie się w szambie :D to jest dopiero dno

Gość Anna143
Zazdroszczę Beatko męża ale mi chodzi o jakieś 90%facetów zabić a resztę zostawić normalnych i wychowywać takich normalnych na dobrych jak pani mąż jest

Gość szry
idz sie leczyc do psychiatry, nazwac cie s*******ina umyslowa to gargantuiczne niedomowienie, takich ludzi co potrafia nienawidzic innych za to, ze sie urodzili, zycza im smierci, odbieraja godnosc i dehumanizuja - w latach 40-tych zeszlego wieku nazywano hitlerowcami. jak to jest miec z nimi wiecej wspolnego niz z jakimkolwiek innym ideologicznie ruchem? mam nadzieje ze odpowies,z w taki lub inny sposob, za swoje slowa i szerzenie nienawisci, jesli jest jakas sprawiedliwosc na swiecie, to wlasnie tak bedzie.

Gość Anna143
21:55 Zdychaj Pizdo Ty Zboku w Piekle Skończysz K*****e J****y

Gość Anna143
Wiesz Co do psychiatry wy musicie iść k***a bo zostawiacie żóny z głupot bo seksu wam nie dała albo coś. Normalne są żony tylko wy k***a je zdradzacie zboki z wami coś nie tak

Gość Anna143
Polaków nikt nie chce za granicą bo wiedzą że jak baba seksu nie da to zostawi .polacy debile zdyhać!!!!!!!!!!!!!!nie rodzic polskich idiotów zboczeńców

Gość gość
21:55 placic za SEKS, nie wiem co ty tam udajesz, rozumiem ze szopki w domu robisz, byle na swoim postawic. Lepszy biznes - usluga za pieniadze - czy zamieszkiwac pod jednym dachem z wiecznie ujadajaca, narzekajaca, wyladowujaca swoje frustracje, obrazajaca, odzierajaca z godnosci, zawsze zdradzajaca, kradna czas, zasoby i zycie osoba plci zenskiej - to drugie zasluguje na miano szamba. Zal tylko naiwnych, naciskanych przez spolecznstwo i stereotypy facetow, ze sie z takimi oprawczyniami zadaja. Niedouczeni po prostu, inaczej nigdy by sie poddanczo nie zenili, za malo prawidlowych wzrocow w dziecinstwie.

Gość Anna143
faceci nei szanują kobiet bo wymagąją jakiegoś seksu i w dodatku wymyślają że to ich potrzeby

Gość Kasia55566
Polacy nie Szanują Wogle Swoim Żon. Jak byłam na we Włoszech to wogle inaczej było albo jak w Norwegi Szwecji czy Kanadzie. Tam Panowie rozumieją że takie rzeczy nie mają sensu. Sex to dla idiotów jest i jak myślą że tylko to się liczy

Gość szry
Anna143 czy za kogo sie tam podawac bedziesz... czego sapiesz do normalnych ludzi? hitlerku? to jest mowa nienawisci, nawolywanie do linczow i samosadow, nawolywanie do MORDERSTWA. mam to zglosic odpowiednim sluzbom? myslisz, ze wiecznie bedziesz uciekac od odpowiedzialnosci za takie slowa i idee? nie prowokuj bardziej, chyba ze lubisz odwiedzac sady. przekroczylas WSZELKIE mozliwe granice zarowno spoleczne jak i moralne i NIC cie nie usprawiedliwia.

Gość Kasia55566
Mój mąż jest Szwedem i normalny jest . Nie oczekuję ode mnie zboczeństwa i Sexu . Mój Syn ma 10lat i po urodzeniu przez 10lat nie robimy tego nudnego żmudnego wydającego się przyjemnie sexu i jesteśmy dobrym zgodnym małżeństwem. Polacy to przykro mi schodzą na psy zwalają się i staczają. Jak byłam młoda nigdy Polaka nie chciałam na męża i dopięłam swego. Z męże jestem od ok 15lat

Gość Kasia55566
Bóg Zresztą Jest i Wyrok i Sprawiedliwość Za Panuje na Tym Światem . Każdy zasłuży na to na co ma zasłużyć