Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokmen

Czy mam żonę ekshibicjonistkę? Co powiecie na takie jej numery

Polecane posty

Gość szokmen

Zacznę od tego że żona do ślubu była dziewicą i jestem pierwszym jej facetem w łóżku. Przed ślubem nie pozwoliła nic zrobić. Było tylko całowanie i przytulanie a jak raz położyłem dłoń na piersi to potem przez 2 dni nie było z nią potem kontaktu bo telefonów nie odbierała ani nie odpisywała na smsy ani ogóle nic, taka była obrażona. Po ślubie jednak jakby zmieniła swoje nastawienie o 180 stopni. Nadal jest "cnotliwa", nie zdradza mnie i na innego faceta nawet nie spojrzy ale mam wrażenie jakby chciała prowokować z daleka. Pierwszy symptom wystąpił jeszcze podczas podróży poślubnej. Mieszkaliśmy w hotelu i przez cały ten czas chodziliśmy po pokoju nago bo tak jej się podobało. Wydawała się doslownie zachłyśnięta seksem i nagością. Robiliśmy to po parę razy dziennie. Ale gdy raz zapukał boj hotelowy to zanim zdążyłem ją powstrzymać chwyciła kawałek szmaty którym okryła piersi i tak mu otworzyła. Ja nagi ledwo zdążyłem czmychnąć za ścianę. Potem śmiała się że przecież nic się nie stalo bo była okryta. Drugi incydent to i mnie podniecił przyznaję. Uprawiamy przedpołudniowy seks i slyszymy, że na korytarzu tłucze się sprzątaczka z klamotami. Słychać jak otwiera kolejno drzwi i wchodzi i sprząta. Chciałem przerwać nasz seks i pójść upewnić się czy drzwi są zamknięte bo nie pamiętałem czy przekręcałem zamek czy nie ale żona mnie powstrzymała bymśmy seksili się dalej. Zobaczy nas, mówię. No i co, odpowiedziała. Wstydziłem się ale wizja że jakaś obca gościówa nas zobaczy nagich jak się bzykamy podnieciła i mnie. Wtedy jednak sprzataczka nie weszła ale rok później żona sama sprowokowała podobny przypadek gdy zamówiła wino do naszego pokoju i niestety albo stety zostaliśmy nakryci. Trwało to ledwie sekundę bo jak pokojówka uchyliła drzwi i zobaczyła co się dzieje to natychmiat zamknęła je z powrotem i zaczęła przepraszać chociaż moim zdaniem nie miała za co przepraszać bo wcześniej zapukała a żona powiedziała proszę ignorując moje nagłe zaskoczenie. Piszę o tym wszystkim bo dziś był kolejny przypadek i szczerze mówiąc trochę się już wkurfiłem. O ile 2 wcześniejsze można zaliczyć na konto żartu o tyle dziś przegięła. Jesteśmy w gościach u jej siostry ale ta siostra chociaż miała mieć wolne to okazuje się że na popoludnie musi iść do pracy i wróci praktycznie przed północą bo ktoś tam zachorowal i nie ma zastępstwa. Jak zostaliśmy sami w domu to żona natychmiast wyskoczyła z ciuszków i dawaj namawiać mnie do tego samego. Tym razem jednak odmówiłem bo nie mam pewności czy ta siostra np. nie urwie się wcześniej z roboty żeby dotrzymać nam towarzystwa. Ma otworzyć drzwi kluczem i zobaczyć mnie z gołym wackiem? O nie nie nie... Dopóki był dzień to nie miałem nic przeciw by żona chodzila sobie goła. Pod wieczór włączyłem sobie jakiś film a żona poszła do drugiego pokoju coś tam robić swojego. Przez ten czas zdążyło się ściemnić za oknem. Potem jak wstaje i idę do niej do tego drugiego pokoju i tam przeżywam kurfa szok! Światło się pali, zasłony rozchylone nadal za dnia a żonka paraduje po pokoju z gołą doopą podczas na widoku całego sąsiedniego bloku. Przecież tu stoi blok w blok, ściana w ścianę, okna w okna. Nie wierzę że przez cały ten czas nikt jej nie widział. Na pewno niejeden koniotrzep zgasił szybko światło sie marszczył patrząc na gołe cycki MOJEJ żony!!! Zaciagnąłem szybko zaslony i zacząłem ją opieprzać, że co ona wyprawia, pół osiedla ją widziało. A ona do mnie z uśmiechem mówi czemu się tak denerwuję skoro tu nie mieszkamy. Ja piertolę jestem w szoku. Normalnie nie poznaję dziewczyny z którą chodziłem. Przed ślubem wydawała się taka cnotliwa ale odkąd pozbawilem ją błony, odkąd poznała co to seks to jakby nimfomanka w nią wstąpiła. Przed ślubem kawałka cycka nie mogłem zobaczyć ale teraz wystawia nie tylko cycki ale i tyłek i brochę na widok innych. Albo ona jest ekshibisjonistką albo już sam nie wiem co.

Gość gość
Role sie odwrocily kochasiu i teraz to ona jest odwazna, hahahaha.

Gość gość
kobieta zmienną jest... nawet jest walc o takim tytule. Najważniejsze, że jest ci wierna i niczego ci nie ubywa przez to co opisujesz. A nie pomyślałeś, że może ona chce bardziej zwrócić na siebie twoją uwagę?

Gość gość
Mogłeś dodać źe jesteście bogacii . Żeby pasowało z tym hotelem . Ja bym. Zmienił kilka szczegółów .

Gość szokmen
Nie jesteśmy jakoś szczególnie bogaci chociaż skłamałbym twierdząc, że cierpimy biedę. Pokój w którym mieszkaliśmy normalnie kosztuje 300 zł ale my go mieliśmy za 120 za dobę bo wzięliśmy na cały tydzień a to było już po sezonie więc jak miał stać pusty to recepcjonistka zjechała z 3 stówek na 120. Lepsze dla nich to niż nic. Czy to świadczy o naszym bogactwie? Wątpię.

Gość gość
trzeba sie modlic za nia bo bedzie oraz gorzej