Gość gość Napisano Listopad 10, 2017 Hej dziewczyny. Mam mały problem. Mam koleżanki w pracy które się mnie pytały czy je zaprosze na slub i wesele ja powiedziałam ze myślałam nad tym z moim narzeczonym i w ogóle. Ale niestety mam w pracy koleżankę która toczyła ze mną wojny tzw wyzwala mnie o nic itd. Bardzo nie chciałam tam przez nią pracować. Teraz od jakiegoś czasu jest dla mnie przemiła i co.. WPROSILA się na moje wesele które będzie za rok. Ja 7 miesięcy przed ślubem juz nie będę tam pracować. Miałam koleżanki które myślałam że zaprosze ale jej na pewno tylko ona się z nimi koleguje i jak myśli ze mną tez. Nie lubię się z nikim kłócić. Chętnie bym jej powiedziała ze jej nie zaproszę ale nie chce sporów z nikim do końca mojej pracy. Dlatego co powinnam zrobić. Zaprosic te koleżanki które chce ją nie a później jak spotkam po slubie to nie wiem co się będzie działo. Jeszcze chce zauważyc ze przed ślubem będę się pojawiać wtedy juz byłej pracy i jak się mnie zapyta gdzie zaproszenia. Kurde dziewczyna jest naprawdę dziwna i nie powiem boje się jej bo jest nieobliczalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach