Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wesele, slub

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Mam mały problem. Mam koleżanki w pracy które się mnie pytały czy je zaprosze na slub i wesele ja powiedziałam ze myślałam nad tym z moim narzeczonym i w ogóle. Ale niestety mam w pracy koleżankę która toczyła ze mną wojny tzw wyzwala mnie o nic itd. Bardzo nie chciałam tam przez nią pracować. Teraz od jakiegoś czasu jest dla mnie przemiła i co.. WPROSILA się na moje wesele które będzie za rok. Ja 7 miesięcy przed ślubem juz nie będę tam pracować. Miałam koleżanki które myślałam że zaprosze ale jej na pewno tylko ona się z nimi koleguje i jak myśli ze mną tez. Nie lubię się z nikim kłócić. Chętnie bym jej powiedziała ze jej nie zaproszę ale nie chce sporów z nikim do końca mojej pracy. Dlatego co powinnam zrobić. Zaprosic te koleżanki które chce ją nie a później jak spotkam po slubie to nie wiem co się będzie działo. Jeszcze chce zauważyc ze przed ślubem będę się pojawiać wtedy juz byłej pracy i jak się mnie zapyta gdzie zaproszenia. Kurde dziewczyna jest naprawdę dziwna i nie powiem boje się jej bo jest nieobliczalna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować