Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak spowodować farmakologicznie manię lub hipomanię ? pytanie do mądrych ludzi

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze wiele osob leczy się z tego w psychiatryckach, u lekarzy, mają borderline, nagłe skoki dobrego nastroju, manie, wręcz psychozy a potem depresje... a ja tęsknie za tymi moimi epizodami maniakalnymi, w ciagu 2 miesięcy zrobilam tyle rzeczy co przez rok, byłam na pelnych obrotach, niestety to bylo spowodowane naduzywaniem dopalacza i nie chce to tego wracac, bo on na dluzszą mete spowodowal u mnie anemie i wycieńczenie, odzywialam się chipsami i czym popadnie... Czy znacie farmakologiczne metody, leki apteczne ktore są znane z tego ze ich skutkiem ubocznym moze byc mania ? z tego co czytam to dziala tak klomipramina i moklobemid

Gość gość
Wystarczy własna chęć i nastawienie.

Gość ktośtam
Dnia 10.11.2017 o 23:43, Gość gość napisał:

wiem, ze wiele osob leczy się z tego w psychiatryckach, u lekarzy, mają borderline, nagłe skoki dobrego nastroju, manie, wręcz psychozy a potem depresje... a ja tęsknie za tymi moimi epizodami maniakalnymi, w ciagu 2 miesięcy zrobilam tyle rzeczy co przez rok, byłam na pelnych obrotach, niestety to bylo spowodowane naduzywaniem dopalacza i nie chce to tego wracac, bo on na dluzszą mete spowodowal u mnie anemie i wycieńczenie, odzywialam się chipsami i czym popadnie... Czy znacie farmakologiczne metody, leki apteczne ktore są znane z tego ze ich skutkiem ubocznym moze byc mania ? z tego co czytam to dziala tak klomipramina i moklobemid

a jaka konkretnie substancja spowodowała u Ciebie manię?

ja miałam jak pierwszy raz dostałam pregabalinę i brałam wtedy 2'-oxo-pce. pózniej po pregabalinie nic mi nie było, więc to pewnie dxe, ale niestety dxm tak nie działa, a póki co ciężko dostać inne dyso.

mam podejrzenie chad.