Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nienawidze gdy ktos jest pijany

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Kiedy widze kogos kto wypil - bez znaczenia ile, jedno piwo czy cala wodke - mam ochote go udusic. Nie wazne czy to osoba, ktora znam, lubie, kocham czy nienawidze. Wszystko skreca sie we mnie kiedy widze jak ktos sie chwieje, ma takie zmruzone oczy, jaka sie i wali mu z ust alkoholem. Po prostu wydaje mi sie, ze eksploduje. Nie chodzi tu o znajomych, moja wlasna mama, ktora starsznie kocham doprowadza mnie do takiego stanu kiedy jest nietrzezwa. Jestem osoba bardzo empatyczna, kocham ludzi, jestem tolerancyjna itd., ale bardziej lub mniej pijani budza we mnie taka gleboka irytacje, ze na sama mysl chce mi sie krzyczec. Osoby z mojego otoczenia mowia, ze kiedy upijaja sie w moim towarzystwie to staram sie byc mila, uprzejma, ale pomimo tego widza w moich oczach taka furie, ze chca uciekac. I maja racje. Sama nigdy nie tykam alkoholu, mam przez to utrudnione zycie towarzyskie, ktorego i tak jakos niezbyt potrzebuje, bo wole zostac w domu, albo sama gdzies polazic. Kiedy juz ktos cudem mnie gdzies wyciagnie gdzie sie pije, bo "Moze sie przekonam" to po powrocie z imprezy mowi, zebym lepiej nastepnym razem nie szla, bo sie mnie boja. :D Ktos tez tak ma? Czy jestem jedyna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Powinna艣 si臋 leczy膰, zdecydowanie. Ja nie pij臋 alkoholu, nie przepadam za pijakami, ale takie zachowania jak opisane i takie my艣li nie s膮 normalne. Terapia by si臋 przyda艂a. Co? Tatu艣 pi艂 i bi艂, czy jaki艣 inny g艂臋bszy pow贸d?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nienawidz臋, gdy kto艣 wali ortografa "nie wa偶ne".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam dok艂adnie to samo, dlatego unikam towarzystwa takich os贸b. Wol臋 ma艂y kr膮g znajomych, przy kt贸rych czuj臋 si臋 komfortowo. Pijani ludzie mnie odrzucaj膮 swoim zachowaniem. Krzyki, 艣piewy, wulgaryzmy, be艂kotliwa mowa... Jednym s艂owem dramat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Strasznie si臋 wystraszy艂em ca艂e s,cz臋艣ciej 偶e jeste艣 bardziej p*****lnieta ode mnie. Tak wszystko zachacza o stan upojenia nawet uczucie nienawi艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W,moda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W,moda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak na wszelki wypadek A zreszt膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dodam te偶, 偶e wkurza mnie spo艂eczne przyzwolenie na 膰panie najbardziej szkodliwego spo艂ecznie narkotyku jakim jest alkohol.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶. Gdybym by艂 prezydentem zakaza艂bym sprzeda偶y alkoholu i wprowadza艂 olbrzymie kary, 艂膮cznie z aresztem za posiadanie alkoholu. M贸g艂bym by膰 muzu艂maninem.

Udost臋pnij ten post