Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_po_latach

Ostatni raz byłem tutaj 9 lat temu

Polecane posty

Gość gość
a pamiętassz filmiki Mastera pt. Ciulik w mleku i Moszna na słoju ? Kłamał że to jego ANTYFANY

Gość gość_po_latach
kiedys na jeden wątek jak mnie tam ludzie wkurzyli nasłałem jakąs organizacje która walczy z uzaleznieniem od alkoholu (pisali, że pijemy za coś tam) - no i cały watek poszedł do śmietnika :D No tamtej wróżce to mega uprzykrzałem życie tu na forum - założyłem kilkadziesiąt ników które były łudząco podobne do oryginalnego - i tak wróżyłem ludziom jakieś głupoty aż przestali jej wierzyć :D :D :D - wiem, to było podłe :D Czasami tez udawałem księdza, który wszedł na forum i robił egzorcyzmy na tej wróżce. Potem załozyłem wróża czesława, któy wróżył wszystkim z założenia tylko dobre rzeczy i nawet niektórym sie spełniło co napisałem i potem mi dziękowali, bo pieniądze chcieli przesyłać :D :D :D

Gość gość_po_latach
kiedys jak ktoś komus zalazł za skórę to ludzie potrafili odkopac jakieś prywatne zdjęcia delikwenta/delikwentki z fotki.pl czy jakiejś sympatii - p[olew był nieziemski.

Gość gość_po_latach
czasem uczyłem facetów na kafe jak trzepać konia żeby mieli orgazm

Gość gość_po_latach
gość_po_latach dziś - tak zostałeś poczęty podszywaczu, więc powinieneś być mi wdzięczny :D

Gość gość_po_latach
ale zapomniałem napisać o najważniejszym, do Polski wróciłem na tydzień bo mój brat bliźniak ma chrzest syna, potem znowu wyjeżdżam do siebie