Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeleciał mnie ochroniarz

Polecane posty

Gość gość

Poszłyśmy z koleżanką jakiś czas temu na dyskotekę. Trochę wypiłyśmy. W oko wpadli nam ochroniarze byli tacy napakowani co nam się bardzo podobało. Wsiadłyśmy z nimi do samochodu i pojechaliśmy do mieszkania. Był alkohol oraz narkotyki czego nigdy nie brałyśmy aż do tego czasu. Zaczęli nas klepać po tyłkach i łapać za piersi. No i się stało, nie wiem jak mogłyśmy dojść do takiego stanu . Robili z nami co chcieli co nam wtedy bardzo odpowiadało. Rano się obudziłyśmy a ich już nie było. Jakiś czas później dostałam smsa ze zdjęciem i byłam w szoku oraz moja koleżanka. Miałyśmy na twarzy spermę. Czujemy się bardzo upokorzone. Do dzisiaj mamy z tym problemy i postanowiłyśmy, że nasza droga w tym klubie już nie postanie. Dodam, że mamy po 25 lat. Niech to będzie nauka dla innych dziewczyn.

Gość gość bdlk
Mieć spermę na twarzy to zaszczyt a nie upokorzenie!

Gość gość
tytuł powinien brzmieć: przelecieli mnie ochroniarze

Gość gość
Nie zdziwiłabym się gdybyście miały po 16 lat. W tym wieku powinnyście bardziej uważać. Bardziej poznać tych panów a nie od razu się bzykać. Zabawić każdy się może więc na pewno nie możecie się czuć upokorzone . Nic nie wspomniałaś czy masz chłopaka czy twoja przyjaciółka także nie widzę problemu jak tak.

Gość gość
Ochraniarze jak już