Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ma szansę ?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam w pracy takiego chlopaka, który wydawał mi się od samego początku miły. Pomagał mi jak bylam w jego otoczeniu. Było widać, troszkę jego zainteresowanie. Jakiś czas nie widywalismy się bo pracowaliśmy znowu na dwóch innych działach. Później znowu się spotkaliśmy w pracy. Mówił ze dawno mnie nie widział ale ze podziwia mój wysilek w tej branzy na tak dłuższą metę. Później widywalismy się codziennie, mieliśmy z sobą kontakt. Był w dalszym ciągu miły, i podrywal mnie. Zauważyłam to już od samego początku. Widziałam ze za jego sposobem mówienia i spojrzenia kryje się słowo "podobasz mi się " ja też się do niego uśmiechałam, Zwracalam uwagę na niego. Troszkę tez się ze mną droczył. No i właśnie tutaj pojawia się problem, bo ja nie umiem się z kimś droczyc. Niestety nie mam pewności siebie na tyle i jestem niesmiala. Staram się być w kontakcie z nim ale nie za bardzo mi to wychodzi. Chociaż sprawial ta atmosfere ze jednak przecież mogę mu zwrócić uwagę. Mimo wszystko starałam się jak najlepiej. Kiedyś wogole nie mogłam nawet się otworzyć do obcych ludzi a samo droczenie się z kimś sprawiało mi największy obciach ze wpadnę pod ziemie. Jestem wrażliwa osobą a on jednak jest pewny siebie mężczyzna.

Gość gość
jak sie ubierasz do pracy, miniówki zdarza sie?

Gość gość
Nie, jesteśmy w ciuchach roboczych. Wiec raczej.mini odpada. Ale dbam o siebie paznokcie czy makijaż czy jakiś perfum

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Ja 30 on 20 parę jak na moje oko.