Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kroliQQ

Nie umiem sobie wybaczyć

Polecane posty

Witam, w poprzednim poście opisałem swoją sytuację a mianowicie "Cześć, mam 18 lat moja dziewczyna 16 dwa dni temu wszedłem na anonimowy czat z ciekawości zacząłem pisać z inną dziewczyną o sexie coś typu sex czat (wymacałbym c****ersi) itd brzydzę się samego siebie ale cały czas gdy to pisałem wyobrażałem sobie że piszę ze swoją dziewczyną ponieważ ona nie lubi takich rzeczy a ja jestem bardzo erotyczny aczkolwiek ona po prostu tak nie chciała. Chciałem spróbować, gdy to pisałem masturbowałem się i też wyobrażałem sobie że robię to z moja dziewczyną. Okropnie się z tym czuję i cholernie żałuje każdy mi mówi że to nie jest zdrada ale ja czuję się jakbym zdradził, bardzo kocham moją dziewczynę i nie wiem co wstąpiło we mnie żeby podjąć taki czat. Stąd moje pytanie, czy to była zdrada? i jak mam sobie poradzić z tym co teraz przeżywam ponieważ wiem że swojej dziewczyny nigdy nie zostawię oraz nigdy nawet bym nie dotknął w rzeczywistości innej ponieważ zawsze staram się tego unikać oraz zawsze potępiałem osoby które zdradzają a teraz czuję się jakbym sam zdradził i wiem też że nigdy więcej nie zrobię tego co się stało. Mam nadzieję że trafię na jakiegoś specjalistę i odpowie mi na pytanie "Czy to jest zdrada?" i "Co mam teraz ze sobą zrobić?"" Moja ukochana mi wybaczyła i zaczęliśmy wszystko od nowa, ale ja już nie wiem co mam zrobić mam cholerne wyrzuty sumienia nie potrafię wybaczyć sam sobie ciągle boli mnie głowa mam ochotę płakać nie wiem po prostu co mam zrobić. Chcę dowiedzieć się co zrobić żeby sobie wybaczyć, błagam o odpowiedź ponieważ już nie mogę wytrzymać sam ze sobą nawet jeśli ona mi wybaczyła. Proszę pomóżcie mi

Gość gość
W Holandii jest legalna eutanazja.

Gość gość
są dwa zagadnienia. Myślę, że jednak dziewczyny nie zdradziłeś - jeśli już to tamtą na czacie wykorzystałeś do tego aby odgrywała twoją dziewczynę. Potraktuj to jako pewne doświadczenie i zastanów się jakie miejsce dla ciebie zajmuje seksualność i czego potrzebowałbyś. Drugie zagadnienie to relacja do twojej dziewczyny. Zwróć uwagę, że ona ma tylko 16 lat i może być jeszcze nie gotowa na relacje seksualne ale nie znaczy to, że będzie tak zawsze. Więc poczekaj delikatnie rozmawiaj z nią na ten temat. Ja na twoim miejscu nie robiłbym z tego chatu problemu i nie przyznawał się ale po prostu na drugi raz już tego nie rób bo takie zabawy mogą za bardzo cię wciągnąć i odciągnąć od relacji z własną dziewczyną

Wszystko jej powiedziałem, przez parę dni cisza i zerwanie ale już jest okej wybaczyła mi. Jest problem tylko taki że to ja sobie nie potrafię wybaczyć ale wiem że moja dziewczyna jest dla mnie wszystkim i nigdy więcej bym tego nie powtórzył. Więc tak jak mówię problem jest tylko w tym że sam sobie nie mogę wybaczyć

Gość gość
Madry to ty nie jestes, takich rzeczy sie nie opowiada na poczatku znajomosci Kiedys zmadrzejesz

Gość gość
jeśli ci ona wybaczyła to nie katuj się i wybacz sobie. Bo inaczej wpadniesz w nerwicę obsesyjną (albo już ją masz) i będziesz musiał to leczyć u psychiatry

Gość gość
Zdradziles co by tu nie napisano masz powody mieć sumienie na ramieniu Musiałbyś się zastanowić czy warto dalej ciągnąć ta znajomość jak tak zachowales się przed ślubem to po będzie tylko gorzej rozstancie sie tak będzie lepiej dla was

Gość gość
To ona jest naiwna dała ci przepustke do recydywy teraz bedziesz myślał ze zawsze ci wybaczy nie tędy droga

Cholera jasna ludzie!!! Zrozumcie nie powtórzyłbym tego nigdy!!! To był anonimowy czat nie wiadomo kto był po drugiej stronie... Szukałem tutaj pomocy.. Przeliczyłem się!

Gość gość
Za długie czytac mi sie nie chce skróć to !

Gość gość
Nie, to nie zdrada.