Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie mówi się wprost, że to kobiety sa tą prymitywną płcią?

Polecane posty

Gość gość

która kieruje się tylko instynktem przetrwania, pociągem do bad boyów i nie wyznaje żadnyc wartości ani w ogóle się nie rozwija.

ta zauwazylem, ze to kobiety pracują więcej od mężczyzn... Gdzie te czasy, że facet opiekował się swoją żoną, a kobieta leżała i pachniała, nie lubię takich pracujących kobiet, niestety.

Gość gość
to ty Tomek tak się tu żalisz

Gość Jula8980808880
Jestem kobietą, ale niesty muszę Ci przyznac troche racji. Wiekszosc kobiet jest bardziej chwiejnych emocjonalnie, mniej z nich ma jakies osiagniecia na polu np. naukowym od mezczyzn co tez o czyms swiadczy. Kobieta to generalnie slabsza plec, choc to tez zalezy od osoby Ja osobiscie mam tkie podejscie ,ze staram sie byc niezalezna, a nie tylko "lezec*****achniec" choc do feministki mi daleko

Gość gość
Nie mowi sie wprost dlatego, ze prymitywami sa wlasnie mezczyzni. Przeczytaj tytuly tematow zalozonych tutaj przez mezczyzn. Beznadziejnosc mnie przytlacza.

Gość gość
Kobiety jedyny cel w życiu to pójść na imprezę w ładnych ciuchach i wyrwać tępego przystojniaka, bad boya 190 wzrostu. Nie mają żadnych innych aspiracji. No może jeszcze przechwałki przed innymi tym co mają, lub co wyrwały na fejsie, albo publicznie na ulicy u boku gacha.

Gość gość
Pechowcu, naprawde nie spotkales innych kobiet, ktorych nie pociagaja ciuchy i imprezy? W jakim towarzystwie przebywasz?

Gość gość
Kobiety nic nie interesuje, ja.np. jak jestem na łonie natury to zachwycam się i przeżywam to. Poznaje rosliny, czytam, studiuję, zauważam zależności, robię zdjęcia. Kobiety tylko imprezy, plotki, gadanie o wzroście facetów ciuchach, kasie i głupotach. Żadnych pasji. Nic bardziej złożonego nie wzbudza w nich zachwytu.