Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozmo

dziwi mnie, że tak mało ludzi jest wegetarianami

Polecane posty

Gość kozmo

czy jaroszami jedzącymi również ryby. fajnie jest jeść mięso nafaszerowane antybiotykami i hormonami, ze zwierząt które były wcześniej męczone?

Gość gość
Przecież mięso jest z******te

Gość gość
mnie też dziwi wystarczy zjeść dziennie jajko i solidną porcję jogurtu czy twarogu i masz więcej białka niż potrzeba a jeśli ci brakuje mięcha to ryba od czasu do czasu jest o wiele zdrowsza i bardziej etyczna niż te wszystkie umęczone krowy, świnie i kurczaki

Gość nieczytak
oj tak karą za częste spożywanie mięsa szczególnie świni czy krowy, to udar, rak i zawał, niestety jeszcze długo minie czasu zanim ludzie się przekonają wolą zdychać w męczarniach jak zwierzęta które jedzą

ryba od czasu do czasu jest o wiele zdrowsza i bardziej etyczna niż te wszystkie umęczone krowy, świnie i kurczaki x :D hipokryzja level armagedon:D

Gość gość
małe ryby (sardynki, szprotki), są etycznym pożywieniem bo rozmnażają się bardzo szybko i żyją bardzo krótko, są mniej inteligentne i ich połów nie wyniszcza kuli ziemskiej. brokeninside zamilcz bo twoje "pierdzenie" nie ma sensu, zero treści tylko jakieś takie właśnie "pierdzenie"

pierdzenie to jest wege z**** lewaka zielonego, który LUDZIOM odmierza jedzenie łyżeczką, a sam broni tylko tego zwierzaka, który mu każe propaganda różnych lobby.

i ich połów nie wyniszcza kuli ziemskiej x ok, po co ja się w ogóle angażowałam, widać, że troll:D jeszcze pewnie walczysz z globalnym ociepleniem.

Gość gość
Broken- respect pozamiatalas imperialiste:-D

Gość gość
a broken za to inteligencja robaka...