Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Robilam przedwczoraj trzy testy ciazowe plytkowe i pokazaly sie na nich (nie od razu) w miejscu drugiej kreski T takie bezbarwne paski, moze lekko rozowy kawaleczek o grubosci wlosa. Czy te testy po prostu tak maja, ze pokazuje sie cos takiego w miejscu gdzie powinna pokazac sie czerwona kreska? Ostatnia @ mialam 10 pazdziernika i jak na razie cisza...

Gość gość
Moze zle sie wyrazilam z tymi "paskami". Chodzilo mi o to, ze na kazdym tescie po jednym takim pasku, normalnej grubosci jak linia kontrolna tylko pasek byl bezbarwny a na jego brzegu mooze odrobina rozowego grubosci wlosa. Wstawilabym zdjecie, ale chyba sie nie da.

Gość gość
Nie mają tak. Nic się nie powinno pokazać jeśli nie ma ciąży. Mnie w ciąży wychodziły blade kreski na teście

Gość gość
A da sie tutaj gdzies wstawic zdjecie? Wczesniej uzywalam testow paskowym a teraz pierwszy raz tych plytkowych i bardzo dziwne te kreski wyszly...

Gość gość
Nie wiem czy się da. Widziałam że ktoś wstawiał na fotosik i dawał link. Ja zawsze używałam płytkowych i taki cień miałam tylko w ciąży

Gość gość
https://m.fotosik.pl/zdjecie/b4e5e3d788bf3a55 Podaję link do zdjęcia testy, aczkolwiek wydaję mi się, że u mnie w albumie w telefonie bardziej było widać tą kreseczke niż po wstawieniu. Ale może komuś uda się zauważyć. Ona jest bardzo cieniutka.

Gość gość
Ja tam widze druga blada kreske ale dla pewnosci powtorz test za dwa dni

Gość gość
to jest negatywny test... kreska testowa może być ewentualnie jaśniejsza, nawet bardzo blada, ale nie "cieniutka jak włos", tak że nawet jej nie widać na zdjęciu.

Gość gość
No właśnie coś tam jest, ale nie wiem jak to interpretować. Dzisiaj jest już 33 dc.

Gość gość
Ogólnie ja na zdjęciu ją widzę. Tak jak tłumaczyłam, że według mnie ona jest po prostu biała z kawałkiem rózowego z boku. Ginekologa mam we wtorek, ale z ciekawości pytam o te testy.

Gość gość
Nawey jesli to ciaza to na tak wczesnym etapie ginekolog nic nie powie bo po prostu niczego nie zobaczy!

Gość gość
No niby fakt, to by bylo dopiero jakies 3 tygodnie po owulacji, ale moze, moze. ;) A jak nie to pozostaje mi tylko czekac na okres albo powtorka testu za kilka dni. :)

Gość gość
Ogolnie nie mam zadnym objawow ciazy ani zadnych zapowiadajacych okres. Jedynie zwiekszone parcie na pecherz. Nie wiem czy tak moze byc przed okresem? Nigdy tak nie mialam przed okresem. W pierwszej ciazy zanim sie o niej dowiedzialam tak mialam...

Gość gość
Jak się przyjrzeć to coś tam widać ale nie wiem jak interpretować wynik. Tak jak pisałam ja miałam bladą kreskę ale normalnej grubości. Może Pani zrobić hcg z krwi

Gość gość
Zrob test jutro z porannego moczu. Jesli to ciąża to kreseczka powinna byc jutro juz wyraziniejsza

Gość gość
Ja tak mialam 2 razy i mam 2 synow :) gratuluje!

Gość gość
Po jakim czasie ta kreska wyszła? To jest napewno test negatywny, staram się o dziecko od pół roku i robię testy co miesiąc, takich testów widziałam już u siebie chyba z 10, były one różnych firm i te kreski pojawiały się po czasie, jak narazie w ciąży nie jestem.... jak masz wątpliwości to zrób beta hcg - mi przy takich testach wychodziła zawsze <0,1

Gość gość
Do 10 minut. Mi się takie pierwszy raz zdarzyly. Kiedys raz uzylam tego testu i nic takiego sie nie pokazalo. A teraz na trzech. Ogolnie uzywalam paskowych i chyba jutro z takiego skorzystam. Paskowy mi dosyc wczesnie pokazal ciaze a jak jej nie bylo to nie pokazal po prostu nic. ;)

Gość gość
Może za dużo moczu na niego dajesz, ja tak niechcący kiedyś zrobiłam i miałam taką niby kreskę a to było odbarwienie przez zbyt duża ilosc moczu

Gość gość
Trzy krople tak jak jest w instrukcji. Nie wiem juz sama. We wtorek ide do ginekologa, ale to w innej sprawie. Byc moze od razu zrobie sobie badanie z krwi obok.

Gość gość
Zrób jutro rano jeszcze jeden test. Lekarz i tak nic nie wykryje jeszcze, ale jak masz zaplanowana wizytę to oczywiście idz. A jak jutro Ci nie wyjdzie to ewentualnie beta ale jak dla mnie to strata pieniędzy

Gość gość
No nie wiem, 35 dc a okresu nadal brak...

Gość gość
Zrobilas jeszcze raz test?

Gość gość123098
dziewczyny ostatni okres dostalam 16 pazdziernika. mam cykle 30,32 róznie. Powinnam okres dostac okolo 3 dni temu, zrobilam dzisiaj dla pewnosci test ciazowy , wynik przesyłam w linku. Bardzo blada kreska, testy robilam jednego dnia w roznych godzinach. https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/MKosKvyCqpPxVzH5f2KWgk3ISIRByl

Gość gość
Dziwne te wasze kreski, ja bym poszła na bete. Mi w 33 dc wyszła od razu gruba druga kreska na 2 testach. Pojawiła się natychmiast jak tylko mocz dotarł do tego miejsca. A w 35 dc gin potwierdził ciążę.

Gość gość
Gratulacje :)

Gość gość
17.55 Normalne 2 kreski :-)