Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa_242424

moja siostra jest żałosna

Polecane posty

Gość Justa_242424

Moja siostra jest naprawdę żałosna. Poznała żonatego kolesia, starszego od niej o 14 lat, mieli ze sobą romans ok 3 msc, po czym on powiedział jej, że to koniec, płakała przez kilka dni a dzisiaj wróciła cała w skowronkach i opowiedziała mi jak to do niej "wrócił": wiedziała, że miał pożegnanie kolegi z pracy w pewnym klubie, poszła tam i jak go spotkała przy barze to szepnęła mu że pod sukienką nie ma zupełnie nic, był pijany więc długo nie musiała czekać na jego reakcję bo oczywiście uprawiali seks, ale ona myśli że już go odzyskała. Tłumaczę jej, że ten facet to strata czasu to mi mówi, że jestem zazdrosna, ehh...

Gość gość
a Ty masz kogos?/

Gość gość
No tal, Ale co przeżyła to jej.

Gość gość
jej ludzie to są jednak głupi ale z miłości się głupieje i rozsądnie nie myśli

Gość Justa_242424
nie mam, ale jaki to ma związek z moją siostrą ?

Gość gość
Haha ale idiotka. Ile ona ma lat?

Gość Justa_242424
zostanie znowu płacz jak się do jutra nie odezwie, moim zdaniem koleś po prostu znalazł sobie młodą, ładną dziewczynę do seksu i tyle. A ona zakochała się w nim po uszy.

Gość Justa_242424
Ona ma 25 lat. I normalnie muszę przyznać że jest bardzo ładna, ja bym tylko mogła pomarzyć aby tak wyglądać, niby siostry ale podobieństwa w nas mało, z charakteru i wyglądu. Niestety ona zamiast znaleźć sobie normalnego mężczyznę wybiera kogoś takiego...ehh

Gość gość
Może chce tylko seksu. Wtedy jej obojetne, czy zajęty, czy wolny.

Gość gość
jestes starsza od niej?

Gość Justa_242424
Młodsza o rok. Mieszkamy razem.

Gość Justa_242424
nie chce tylko seksu, ona normalnie zwariowała, przez okres ich romansu cała promieniała jak jej odpisał na sms, a czasami nie odpisywał całymi dniami, przed spotkaniami szykowała się godzinami...

Gość gość
moze nie miala nigdy innego faceta co?

Gość gość
Justa_242424 dziś nie chce tylko seksu, ona normalnie zwariowała, przez okres ich romansu cała promieniała jak jej odpisał na sms, a czasami nie odpisywał całymi dniami, przed spotkaniami szykowała się godzinami... xxx Rany tak samo jak moja koleżanka, ale ona jak zaczeła ten swój romans z żonatym była trochę starsza, bo miała 31 lat. Też jakby jej rozum wtedy odebrało. Jest z nim do dzisiaj. Tzn romans ma do dzisiaj, bo on od żony nigdy nie odszedł.

Gość Justa_242424
miała, miała, kilku w sumie już. Ale zawsze normalni byli, w sensie wolni i młodzi. Nie żebym miała coś do róznicy wieku, ale żonaty to po pierwsze, ale co gorsza z daleka widać, że ją olewa i chodzi mu tylko o seks..

Gość Justa_242424
gość dziś no właśnie, boję się, że to się źle skończy. Na pewno zakochaną cudownie parą nie będą. Koleś może przechodzi kryzys wieku średniego, może żona mu ogranicza seks, sama nie wiem ale ewidentnie nie zależy mu na niczym innym

Gość gość
Justa_242424 dziś gość dziś no właśnie, boję się, że to się źle skończy. Na pewno zakochaną cudownie parą nie będą. Koleś może przechodzi kryzys wieku średniego, może żona mu ogranicza seks, sama nie wiem ale ewidentnie nie zależy mu na niczym innym zzz Jest dorosła to i jej nie przetłumaczysz. Swoją drogą, bez urazy bo to Twoja siostra, ale zachowuje się jak kompletna kretynka. Alebo ma bardzo niskie poczucie wartości i jej się wydaje, że jest "lepsza od żony". Tak jak ta moja znajoma. Ale ona siedzi w bagnie po uszy, bo sytuacja już trwa 12 lat.

Gość Justa_242424
no właśnie z tym poczuciem wartości to raczej nie, zdaje sobie sprawę, że jest ładna, zawsze na imprezach ma duże powodzenie itp. Ale co on zrobił że ona tak się zachowuje ? No nie obrażam się bo sama nie wierzę w to co piszę ale zachowuje się jak kompletna kretynka, ja jej mówię jak to z boku wygląda to się wkurza i obraża.

Gość gość
ja bym chętnie przygarną taką napaloną 25, jakby była chętna i żony nie mam... hihi :)

Gość gość
wspólczuje! ale on ma zone tak?

Gość gość chce
popisze jakaś dziewczyna ostro na mailu?

Gość Justa_242424
no ma żonę i ma dziecko

Gość gość
to beznadzieja i tyle:( nic wiecej w temacie!