Gość gość Napisano Listopad 11, 2017 Czesc, potrzebuje waszej pomocy, otóż jestem ze swoim chłopakiem od 5 miesięcy, przede mną spotykał się przez podobny okres czasu ze starszą kobietą, nie traktował jej poważnie i od poczatku spotkań z nią mówił jej ze on nie bedzie z nia w poważnym zwiazku ponieważ nic do niej nie czuje ( traktował ją rozrywkowo). Z moim chłopakiem zaczęliśmy byc razem po tym jak on zakończył znajomość z tamtą kobietą, lecz ona nie potrafiła tego zrozumieć ze moj facet zwyczajnie sie zakochał i jest teraz ze mną. Nasza relacja wyglada zupełnie inaczej niz z tamta kobieta, mieszkamy razem i kochamy sie i nie ukrywamy tego ze jestesmy razem( dodajemy razem zdj. itp.) Ona mieszka w innej miejscowości i przez cały nasz związek wydzwania do mojego faceta. Na poczatku moj odbierał i mowil ze ma dac nam spokój i sie odczepić bo miedzy nimi nic nie ma i nigdy nie było. Ona mimo to nadal dzwoniła, pisała do jego kolegów i przyjeżdzała do naszego mieszkania, krzyczała zeby ją wpuścić, ale nigdy nie otworzyliśmy jej drzwi i nawet napisała sms mojemu chłopakowi ze pożałuje tego ze ją zostawił. Pomóżcie mi co mam zrobic bo przez to uprzykrzanie nam życia nie umiem wyrzucić jej z mojej głowy i boje sie do czego moze sie jeszcze posunac, moj chłopak nie chce sie z nia w żaden sposob kontaktować i chce to olać, ale niestety ja tak nie potrafię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach