Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylam po slubie miesiac.

Polecane posty

Gość gość

Przed slubem maz ciagle pisal mowil ze mnie kocha po slubie ani jednego cieplego slowa mi nie powiedzial zapewnial ze utrzyma rodzine a ja o 400zl na badania sie prosilam bo jestem w ciazy i odeszlam slub uniewazniam ciaze usune zrobil mi dziecko dla laby swietnie mu szla udawana milosc do mnie wzielam obraczki slubne na srobanke zeby miec jesli on mnie nie kocha to ja tez nie kocham naszego dziecka bo jest wspolne a nie tylko moje.

Gość gość
dziecko to potwór który ryczy i sra w gacie a nie zlepek komórek w twoim brzuchu

Gość gość
Bywa i tak.

Gość gość
Dziecko powinno być Owocem Miłości. Mąż szczególnie sie o mnie troszczy jest zawsze przy każdym badaniu cipki i uczestniczył przy porodach. Gdy się otworzysz na męża to cie będzie uwielbiał. Gdy go izolujesz w związku to cię olewa.

Gość gość
Ja go nie izoluje poprosilam grzecznie o pieniadze na badania platne i zaczely sie problemy bo twierdzi ze to byl pomysl mojej matki z tymi pieniedzmi i ze niebedzie utrzymywal mojej mamusi bo musialam zrobic badania w swoim poprzednim miejscu zamieszkania a sam mi pozwolil jechac do matki. W to wszystko wtracila moja matka cztery grosze dlaczego niechce przeslac mi tych pieniedzy i zaczely sie klotnie.Maz zmienia bardzo zdania raz pisal pieniadze ci wysle potem dostaniesz jak przyjedziesz pozniej ze nie wysle ani zlotowki ze nie jest bankomatem ze niejestem pepkiem swiata. Na zdjecia ze slubu ktore chcialam odebrac zaplacic to powiedzial a huj ze zdjeciami ja ich nie chce ze do dentysty mam isc pozniej wedlug mnie nie ma pieniedzy to po huj wzial sie za rodzine.

Gość gość
a ty nie pracowalas? myslisz, ze kasa z nieb a leci?